Primer pla de Kiko Hernández al plató de 'Sálvame' el 13 de juny de 2023

Kiko Hernández, segueix els passos d'Antonio David Flores: han estat al mateix lloc

Kiko Hernández ha estat molt a prop d'Antonio David Flores, un dels seus grans rivals

Kiko Hernández no s'amaga: és al costat de Rocío Carrasco i això l'ha convertit en rival d'Antonio David Flores. El col·laborador ha posat les cartes sobre la taula i ha acusat Antonio David d'atreviments molt seriosos. Aquest últim li ha contestat a YouTube, de fet li va proposar de tenir un cara a cara per solucionar les diferències que els separaven.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko Hernández ha començat una nova etapa i ha revelat a les seves xarxes socials on està passant les vacances d'estiu. En una altra ocasió no hagués compartit aquesta dada, però està tan feliç que no li importa què pugui pensar la gent. Hernández és a Màlaga, la mateixa ciutat on viu Antonio David Flores, però no només això: han estat al mateix lloc.

Storie de Kiko Hernández a la fira de Màlaga amb Fran Antón i uns amics
Kiko Hernández és a Màlaga amb Fran Antón | @kikohernandeztv, instagram

Kiko, vestit amb la mateixa samarreta que portava el seu futur marit Fran Antón, ha gaudit de la Fira de Màlaga. Curiosament també hi era Antonio David, ell també ha compartit aquesta dada al seu Instagram i fins i tot ha publicat un vídeo. Hauran coincidit o s'hauran evitat?

"Ahir vam estar a la Fira de Màlaga gaudint de les atraccions i aquest és el meu esmorzar", ha escrit Flores.

Tots dos van treballar a Sálvame i al principi tenien bona relació, però l'última cosa que se sap és que ara no se suporten. Kiko no ha parlat bé de Rocío Flores i Antonio David l'ha reptat a fer un directe a YouTube per aclarir la situació.

Kiko Hernández fa cas omís a Antonio David Flores

L'exmarit de Rocío Carrasco ha carregat contra Kiko, insinuant que no era tan valent lluny dels platós de Telecinco.

“Quan vulguis fem un directe tu i jo, sense garrotades, sense els teus protectors de La fàbrica de la tele, sense que et donin ordres. Un careta a cara, d'home a home, com t'agrada a tu, i ens expliquem les coses. Però deixa la meva filla en pau, que t'explicaré qui ets i que la gent sàpiga el personatge que hi ha darrere teu”.

Storie d'Antonio David Flores esmorzant unes torrades amb tonyina i ous
Antonio David Flores revela què està fent durant les vacances | @antoniodavidflores, instagram

Hernández no va respondre a aquesta advertència i ara es podria haver trobat amb el seu rival a la Fira de Màlaga. Tots dos han publicat fotos i vídeos a l'esdeveniment i Flores ha confirmat que hi ha estat. Viu molt a prop de la zona i va cada any.

Per què ha triat Kiko aquest destí per estiuejar? El col·laborador és a Màlaga passant l'estiu amb les filles. També ha revelat al seu Instagram que la seva mare està amb ells perquè feia 30 dies que no es veien.