Ana Obregón a la gala del 31 de maig de 'Mask Singer'

Ana Obregón desvetlla per fi què ha deixat escrit al seu famós testament

Ana Obregón ha aclarit què passarà amb la seva fortuna al futur

Ana Obregón torna a estar d'actualitat perquè ha donat una entrevista a la seva revista de confiança i ha estat força sincera. Primer ha deixat clar que la decisió de portar una nena al món no va ser una cosa que se li va acudir d'un moment a l'altre. Fins i tot va parlar amb certes persones de la seva família per saber si donaven suport a la seva voluntat, que realment era la voluntat del seu fill.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ana Obregón va generar una gran polèmica per les explicacions que va donar quan va sortir a la llum que havia seguit una gestació subrogada. Va assegurar que al seu bebè no li faltaria de res quan fos gran perquè ella “portava tota la vida treballant”. La veritat és que Obregón sempre ha estat molt activa, només es va prendre un descans quan Aless Lequio se'n va anar a estudiar als Estats Units.

Ana va deixar clar que tenia prou diners per protegir el futur d'Anita Sandra i això va generar molta especulació. El diari El Mundo xifra la fortuna d'Obregón en 30 milions d'euros, però no és l'única investigació que hi ha oberta. Alguns mitjans han arribat a assegurar que acumula una xifra propera als 100 milions, entre diners i propietats.

Captura de la portada de la revista 'Hola!' amb Ana Obregón abraçant la seva néta, Anita
Ana Obregón ha parlat del tema del moment | instagram , holacom

Ana, en la seva última entrevista, ha revelat què posa al testament i qui es farà càrrec d'Anita quan ella “ja no hi sigui”. La persona que s'encarregarà de tot serà la neboda Celia, que gaudia d'una relació molt especial amb Aless Lequio.

Ana Obregón aclareix quina és la seva veritable fortuna

Ana prefereix no entrar en temes de diners, tot i que ha tornat a recalcar que Anita no en tindrà cap necessitat en un futur. El que realment li importa és ella, ella és la seva veritable fortuna i per això ho ha deixat tot ben lligat. Ha deixat escrit que la persona que es farà càrrec de la seva néta serà Celia i en conseqüència durant un temps també gestionarà els diners.

Captura de 'Mask Singer' amb Ana Obregón sorpresa
Ana Obregón confia en la seva neboda Celia | Atresmedia

“Celita era com la germana d'Aless i està embogida amb Anita, ja ho he parlat amb ella. Li he dit: 'Ja és al testament: quan jo no hi sigui, tu cuidaràs d'Anita'. Celia té 30 anys i cuidarà perfectament d'Anita quan jo ja no hi sigui”.

El testament d'Ana ha generat molta repercussió, ja que molts mitjans han intentat descobrir quant puja la seva fortuna. No només hem de comptar el treball d'Obregón com a artista, que ha estat important. També cal tenir en compte que és filla d'Antonio García, un arquitecte que ha passat a la història.

Obregón per fi ha resolt els dubtes i insisteix que tot ho tenia planejat i ha revelat què posa al famós document. “Ja tinc escrit al meu testament qui cuidarà Anita quan jo no hi sigui. Serà Celia, la meva neboda”.