Primer pla de Lydia Lozano a 'Sálvame' el dia 08 de juny de 2023

Lydia Lozano explica com s'ha portat Carmen Borrego amb María Teresa Campos

Lydia Lozano ha parlat alt i clar sobre la seva excompanya de 'Sálvame'

Lydia Lozano ha treballat a Sálvame amb Las Campos. Per aquest motiu, només conèixer la mort de Teresa, no ha dubtat a acudir al tanatori per donar-li l'últim adéu. I també, per descomptat, per oferir-li tot l'afecte i l'ànim possible a les filles.

Lydia Lozano no ha dubtat a atendre la premsa que hi havia a les portes del lloc. Ho ha fet per, entre altres coses, explicar com Carmen Borrego s'ha portat amb la seva mare durant tot aquest temps. Sí, en concret, des que el seu deteriorament cognitiu es va fer present.

Exactament, ha deixat clar que s'ha preocupat molt i que l'ha tingut cura en tot moment.

Lydia Lozano relata com Carmen Borrego s'ha lliurat a cura de la seva mare

Lydia Lozano ha estat companya de Las Campos a Sálvame durant anys, per la qual cosa ha compartit moments de tota mena amb elles a plató. Així, han aconseguit forjar una estreta relació, de manera que la canària, després de conèixer la mort de María Teresa , s'ha personat al tanatori.

Emocionada és com se l'ha vist davant d'aquesta pèrdua. Encara que això no li ha impedit atendre els mitjans presents, que han volgut saber com ha viscut ella els fets.

En efecte, ha confessat que ha conegut de primera mà allò que Carmen ha patit per la malaltia de la seva mare en tot aquest temps. I també ha revelat com aquella i sa germana s'han desviscut per la matriarca en tot moment.

Miguel Frigenti, Carmen Alcaide i Lydia Lozano arriben al tanatori La Paz per acomiadar Maria Teresa Campos el dia 5 de setembre de 2023
Lydia Lozano ha volgut donar-li el darrer adéu a Teresa | Europa Press

Lydia ha exposat que per a la filla menor de la morta “ha estat la típica lluita, lluita, lluita. Jo sabia molt per la Carme. Amb Terelu he estat fa poc 12 dies juntes fora d'Espanya i, vullgues que no, ho ha passat fatal”.

“Quan ets fora i està la teva mare així...”.

La col·laboradora de Sálvame fins i tot ha confessat com les dues germanes s'han organitzat per tenir cura de la matriarca. En aquest sentit, ha explicat que “es repartien els dies. Així, una marxa uns dies a Màlaga mentre l'altra s'encarregava”.

“D'aquesta manera, vulguis que no, descanses, però estàs pendent. Jo crec que ha estat el millor. La van ingressar i ja pot descansar feliç i amb un somriure”.

Així mateix, Lozano ha volgut defensar les filles de Teresa, de qui els retreuen que han parlat massa de la seva mare i de la seva malaltia als mitjans. Davant això ha manifestat amb rotunditat: “Després, diem tots els periodistes que elles han parlat molt a les revistes. Però no, n'han parlat la meitat de la meitat de la meitat”.

Lydia Lozano escolta Carmen Borrego parlar de la mort de la seva mare

Lydia Lozano ha deixat de manifest amb les paraules l'amor i el lliurament que Terelu i Carmen han tingut i tenen cap a Teresa. I això s'ha pogut veure, a més, amb les primeres paraules que les dues filles de la malaguenya han volgut fer davant dels mitjans.

Captura de pantalla d''Así es la vida' mostra Carmen Borrego i Terelu Campos parlant amb la premsa al tanatori La Paz a Madrid després de la mort de la seva mare
Les companyes de Lydia Lozano han parlat públicament sobre la tràgica pèrdua | Mediaset

És més, la menor de les dues més tard ha entrat en directe a l'especial sobre la seva mare a Lazos de sang . Ha afirmat que la satisfacció en aquest tràngol dur és que “ella se n'ha anat amb tot l'amor i l'afecte de la seva família. Sí, de les filles, dels néts i dels germans”.

“Hem pogut fer-la costat fins a l'últim minut de la seva vida i això ens dóna molta pau. I m'agradaria acabar amb una frase que sempre m'ha agradat. És la que diu: «A una professional no l'acomiada ningú, l'acomiada el públic ia mi el públic mai m'ha acomiadat»”.