Primer pla de Rocío Carrasco mirant a càmera molt emocionada al plató de Telecinco

Rocío Carrasco: en qui troba suport per superar la pèrdua de María Teresa Campos

Rocío Carrasco està destrossada per la mort de María Teresa Campos

Rocío Carrasco ha hagut d'afrontar diversos moments molt durs al llarg de la vida, com les morts dels seus pares. I ara se'n troba vivint un altre. Sí, perquè ha perdut María Teresa Campos, que considerava una segona mare.

Rocío està destrossada per la mort de la presentadora, i així l'hem poguda veure arribant al tanatori per donar-li el darrer adeu. Un dolor profund és el que sent en aquest moment en què està trobant suport en algú per superar la seva situació. Aquest no és cap altre que el seu marit, Fidel Albiac.

Rocío Carrasco troba en la seva parella el suport necessari per afrontar la mort de María Teresa Campos

Rocío Carrasco, especialment des que va morir la seva mare, va estrènyer la relació amb la família Campos i, en concret, amb la matriarca. A aquesta la va considerar una segona progenitora, ja que va estar al seu costat sempre, fins i tot en els moments més difícils. Tant és així que la va defensar públicament a capa i espasa dels atacs del seu exmarit i del seu mediàtic clan.

La filla de La Jurado va trobar en la presentadora un suport incondicional i una vertadera família. Per això, amb aquesta va compartir festes assenyalades, aniversaris… Precisament per aquest motiu, ara està patint molt per la seva mort.

Rocío, que no s'ha separat del costat de Teresa des que va ser ingressada aquest diumenge passat, està destrossada. I així se l'ha poguda veure arribant al tanatori de La Paz, on ha estat tot el dia. Ha acudit al lloc amb cara trista i molt compungida, per la qual cosa amb prou feines ha pogut articular paraula després de ser preguntada per la premsa.

Igualment desolada és com ha aparegut a la nit quan ha abandonat aquest lloc. Només ha pogut afirmar que La Campos era com una segona mare per a ella. Tot alhora que ha donat les gràcies pel respecte dels mitjans i que ha exposat que els millors records de la difunta se'ls guarda per a ella.

Carrasco, això sí, ha tingut en tots aquests dies i instants complicats el suport incondicional del seu marit. Aquest, com sempre, ha esdevingut la seva ombra i el seu principal pilar per afrontar aquest complicat tràngol. Ha estat amb ella a l'hospital i també en aquest darrer adeu a la primera reina dels matins.

D'aquesta manera, ha quedat clar que Fidel és el seu gran amor i que sempre es preocupa de com estigui. Per això, coneixedor de com està patint ara, no l'ha volgut deixar sola en cap moment. Ha estat al seu costat, sent l'espatlla on plorar i la mà on aferrar-se per afrontar aquest dolor.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Un cop més, tal com ha passat en nombroses ocasions en els més de 20 anys que han estat junts, es mantenen units davant de l'adversitat. Formen equip i una parella consolidada i plena d'amor, comprensió i suport mutu.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac donant-se la mà a la inauguració del Museu de Rocío Jurado
Rocío Carrasco ha trobat una vegada més en el seu noi el seu gran suport | Europa Press

Rocío Carrasco no se separa de Las Campos

Rocío Carrasco ha estat al costat de María Teresa Campos des que va ingressar diumenge a la Fundación Jiménez Díaz. Es va quedar amb ella i amb les filles, Terelu i Carmen, a la nit a l'hospital. Però és que tampoc se n'ha separat en el comiat a la periodista.

Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Terelu Campos, a l'entrada de l'Hospital Universitario Fundación on està ingressada María Teresa Campos
Rocío Carrasco ha estat aquests dies al costat de les Campos en els moments més difícils | GTRES

D'aquesta manera tot fa preveure que també les acompanyarà avui en el moment que es produeixi la incineració de la malaguenya. I es pressuposa que, a més, estarà present al funeral que es farà a la seva ciutat natal i al posterior enterrament de les seves cendres. Dos actes que tindran lloc en uns dies.