Muntatge de Luis Pliego a 'TardeAR' al costat de Silvia Tortosa

GENT

Luis Pliego adverteix sobre un inesperat gir a l'herència de Silvia Tortosa

L'herència de Silvia Tortosa s'ha convertit en objecte de debat després de la trista mort de l'actriu als 77 anys

Luis Pliego ha posat el focus en l'herència de Silvia Tortosa, que tindrà un gran protagonisme a Lecturas aquest dimecres que ve.

Així, el director de la revista ha ofert detalls exclusius sobre l'herència de l'actriu a TardeAR , amb una bomba que ningú no esperava.

Segons ha explicat Pliego, han pogut parlar amb els millors amics de Silvia Tortosa i amb els que van estar en els seus darrers moments”.

Captura de Luis Plec a 'TardeAR' parlant sobre Silvia Tortosa
Luis Pliego parla sobre l'herència de Silvia Tortosa | Telecinco

"També amb la persona que la va sedar. És un nivell d'intimitat molt gran", assegura. "Era la seva tutora legal per prendre aquesta decisió".

I és precisament aquesta persona en qüestió la que parla obertament sobre el paper que va tenir Carlos Cánovas, el seu darrer marit. Un matrimoni que no es va registrar mai a Espanya i que se celebrava als Estats Units.

Així, Luis Pliego desmenteix Cánovas, que assegurava que havien estat units fins al final. "Sílvia va saber que Carlos li era infidel 8 mesos abans de morir i en aquell moment canvia el testament", ha revelat.

Luis Pliego dona detalls sobre el testament de Silvia Tortosa

I adverteix que “sense estar casada li pots deixar tot el que tens. Li hauria deixat una part molt important perquè no té descendència”. Per tant, Carlos Cánovas podria tindre accés directe al gran patrimoni que ha deixat l'actriu.

"Ella va invertir bé a Espanya després del seu segon matrimoni, que va ser amb un home nord-americà que li va deixar una fortuna", assegura Plec.

De la mateixa manera, sembla que Silvia Tortosa "ja s'estava olorant que hi havia una altra persona en aquesta relació i un dia ella aconsegueix unes proves i se les posa davant i li diu: 'no em pots negar que hi ha una altra persona' i ell admet que sí".

Muntatge de Silvia Tortosa vestida de gala en un photocall somrient al costat de Carlos Cánovas amb ulleres de sol al carrer mirant a terra
L'herència de Silvia Tortosa, al punt de mira | e-noticies.cat, Europa Press

"És aleshores quan ella li dona un mes per abandonar la casa". Alguna cosa, que va servir també perquè aquesta amiga íntima de l'actriu decidís canviar el testament davant de notari.

"Redacten un de nou en què Carlos desapareix. El nou s'obrirà el dia 16, on es veurà que ell no apareix", ha revelat Luis Pliego .

"A més, volen deixar clar que Silvia mai hauria tolerat una infidelitat. No ho hauria consentit i així que va tenir proves el va fer fora i no té cap patrimoni a mitges amb aquest senyor", destacava a TardeAR.

➡️ Gent

Més notícies: