Muntatge de Lucía Rivera amb Blanca Romero i la icona d'un ninot guardant un secret

GENT

Lucía Rivera, filla de Blanca Romero, aclareix per què ha compartit el seu secret

Lucía Rivera ha revelat quina és la seva situació per donar visibilitat a la importància de tenir cura de la salut mental

Lucía Rivera, coneguda per ser filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera, ha revelat un dels seus secrets més personals. La model ha reconegut a les seves xarxes socials que fa un temps que lluita contra l'ansietat, cosa que li ha provocat seria seqüeles. Insisteix que no hi ha res millor que donar visibilitat a la salut mental perquè les autoritats hi inverteixin més recursos.

La raó per la qual Lucía Rivera ha compartit el seu secret està relacionada amb la seva estrebada mediàtica. Vol utilitzar la seva influència social perquè ningú no se senti sol i perquè el públic entengui que l'ansietat és normal. Insisteix que ha estat un temps callada, però s'ha adonat que el més encertat és mostrar els sentiments i demanar ajuda.

Muntatge en primer pla amb Lucía Rivera, el seu pare Cayetano i una captura amb la seva esquena plena d'esgarrapades
Lucía Romero ha mostrat les conseqüències del seu problema | e-noticies.cat, GTRES, Redes sociales

Lucía ha fet una entrevista a Espejo Público després de publicar unes imatges al seu compte d'Instagram. Va mostrar com havia quedat el seu cos després de passar un mal dia. L'ansietat que té li provoca esgarrapar-se sense control fins i tot quan està dormint, per això té tantes ferides.

La filla de Cayetano Rivera ha obert el seu cor i ha donat noves explicacions. Té 25 anys i insisteix que el seu objectiu és recalcar com n'és d'important tenir cura de la salut mental.

Els motius de Lucía Rivera per parlar tan clar

Lucía considera que està en una situació privilegiada i pensa que té el deure de donar veu als que més ho necessiten. Sap que hi ha molta gent que està passant una situació de les mateixes característiques i s'ha sincerat com mai.

"Avui deia a un amic que quan penso que controlo la meva ansietat sempre surt per un altre costat. Ara m'ha donat per esgarrapar-me a les nits, sense assabentar-me'n, i fer-me aquestes burrades al cos. A les fotos no se'n valora ni la meitat, així que us envio una abraçada als que viviu amb això com jo".

Imatge de Lucía Rivera amb el seu pare Cayetano molt somrients
Lucía Rivera està molt ben envoltada | GTRES

Lucía insisteix que és fonamental posar les coses al seu lloc. Considera que les autoritats i el Govern han de passar a l'acció com més aviat millor per ajudar tots aquells que tenen problemes mentals. Si escau, les conseqüències són menors perquè es pot tractar, però no tothom està en la seva mateixa posició.

La noia ha arribat a admetre que té "palpitacions i pensaments intrusius". Ha compartit els seus secrets amb els espectadors de Susanna Griso i la presentadora li ha donat les gràcies per fer-ho.