Muntatge d'Immaculada Casal amb María del Monte, totes dues a Canal Sur
GENT

La frase que Immaculada Casal va dir al lladre quan es va acostar a María del Monte

Aquest cap de setmana ha vist la llum la conversa que Inmaculada Casal va tenir amb el jutge pel cas Abgena

Immaculada Casal ha trencat el seu silenci i ha revelat quines paraules va dir a l'atracador quan aquest es va acostar a María del Monte. “Qui ets i què fas aquí? Vés-te'n, vés-te'n”, va sortir de la seva boca. La cantant estava dormint i quan va obrir els ulls va veure un home entrant al seu dormitori.

María del Monte ha guardat silenci des que es va produir el robatori al seu domicili l'agost del 2023. Aquest cap de setmana ha sortit a la llum què li va explicar al jutge, tant ella com la seva dona, la periodista Inmaculada Casal. El programa ¡De Viernes! ha posat damunt la taula el testimoni íntegre del matrimoni.

Antonio Tejado continua a la presó de manera provisional per la seva presumpta implicació en el cas Abgena. Fonts properes asseguren que Maria i Immaculada no en volen saber res fins a conèixer la veritat i ara s'entén el motiu. La nit de l'atracament van viure un autèntic infern i Maria es va veure obligada a recordar-la a la seu judicial.

María del Monte i Inmaculada Casal amb ulleres de sol agafades del braç a l'entrada dels jutjats

“Aquella nit, cap a les 4.30 hores, a la casa es produeix un soroll que jo no escolto. Em desperto en veure Inmaculada intentant treure algú i cridant: «què fa, què fa»”, explica la Maria. Per la seva banda, Inmaculada assegura que la seva preocupació més gran era que la banda no fes mal a la seva filla.

Immaculada Casal va patir molt durant el robatori

Immaculada reconeix que el seu únic interès era que la seva filla sortís il·lesa perquè els atracadors estaven sent molt violents amb ella. “A mi em posa el coixí a sobre del cap i em diu «et quedes aquí». Després em comença a pressionar i en el moment en què ja em va treure les mans de dalt vaig poder respirar amb tranquil·litat”.

Primer pla d'Immaculada Casal amb rostre somrient

María del Monte promet que estava tan espantada que va patir un atac de pànic. Tant és així que va demanar a un dels lladres un got d'aigua perquè sentia que li faltava l'aire.

“Em van asseure al llit. Un pànic, una taquicàrdia, se'm sortia el cor per la boca. Li pregunto a una d'aquelles persones que si puc beure aigua perquè no em trobo bé i em diu que sí i me la dona”.

Maria del Monte vol arribar fins al final

El comentari que Inmaculada va fer a un dels atracadors va despertar la Maria del Monte i va ser l'origen de tot. L'origen d'un malson que encara no s'ha acabat.

María del Monte seria amb ulleres de sol dins un cotxe amb un gos

Del Monte no descansarà fins a saber qui hi ha darrere de tot el que va passar. Assegura que el pitjor per a ella va ser entregar els diners, ja que va pensar que després li prendrien la vida.

“Jo no podia obrir la caixa forta per la tensió. Tenia dos darrere dient-me: «Obre la caixa». Vaig demanar que se n'anessin perquè llavors no podria obrir la caixa. Quan l'obro, aquest senyor diposita a terra una mena de bossa d'esport. En deixar-la anar sona a coses metàl·liques. Quan jo obro la caixa, la meva ment l'única cosa que pensava és: «I ara què?» Però se'n van anar”, relatava.

➡️ Gent

Més notícies: