Muntatge de David Bustamante de fons amb una foto de Paula Echevarría rodona
GENT

David Bustamante es confessa: per què mai es va banyar al mar amb Paula Echevarría

El cantant ha confessat que té fòbia al mar, tot i que fa alguns esports aquàtics, com paddle surf

David Bustamante va formalitzar la seva relació amb Paula Echevarría el 2006 i el 2018 van anunciar la seva separació. Durant aquest temps van ser un dels matrimonis més estables de la crònica social, encara que el cantant ha confessat que hi va haver un pas que mai van fer. Bustamante assegura que no s'ha banyat mai a la platja amb la seva ex perquè té una por atroç al que li pugui passar.

David Bustamante ha donat una entrevista a Marc Giró a Late Xou i ha reconegut que té una fòbia que li impedeix gaudir del mar. Curiosament practica alguns esports aquàtics, com ara pàdel surf, però mai és a l'aigua sense la seva taula, li fa por. Aquest problema té un nom: talasofòbia i és més comú del que sembla.

Fotografia de David Bustamante com a convidat d'El Hormiguero d'Antena 3

Bustamante fa més de dues dècades que és una estrella de la crònica social. Hi ha moltes fotos seves a la platja, però és cert que amb prou feines es conserven imatges on se'l vegi gaudir del mar. Ni tan sols Paula Echevarría el va poder ajudar, és una cosa que li passa des de petit i no té solució.

Bustamante està de plena actualitat perquè ha llançat una nova cançó titulada El día que te vayas. Forma part d'un disc compost per 11 temes més, tots escrits per ell durant la pandèmia ocasionada pel coronavirus.

David Bustamante dona detalls sobre el nou disc

Paula Echevarría és un altre dels personatges del moment perquè ha confessat el que pensa de David com a cantant. No té cap problema a assegurar que és un dels millors artistes d'Espanya, insisteix que sempre hi ha confiat. Bustamante reconeix que compta amb el suport de Paula, amb qui té una filla en comú anomenada Daniella.

El càntabre defensa que a Daniella li ha encantat el seu nou disc i la veritat és que és un projecte molt especial. "Ho vaig escriure a la pandèmia, com a teràpia, vaig començar a escriure històries i, quan me'n vaig voler adonar, tenia un grapat de cançons bones que vaig compartir i vaig posar a prova amb la gent del meu entorn".

Fotografia de David Bustamante caracteritzat d'Estopa durant la gala 3 de Tu Cara Me Sona a Antena 3

Bustamante és el gran protagonista del cap de setmana per la interpretació que ha fet d'Estopa a Tu cara me suena. Està concursant al programa d'Antena 3 i ha demostrat que és un artista 360. Les xarxes s'han fet ressò del seu talent a sobre de l'escenari i ha rebut molt bones crítiques.

➡️ Gent

Més notícies: