Muntatge primer pla de Leonor amb la boina i els nois de l'acadèmia al besamans del Dia de la Hispanitat
GENT

La princesa Elionor, entre dos amors: la teoria que va sorgir durant el besamans

La princesa Elionor va ser la gran protagonista el Dia de la Hispanitat

La princesa Elionor  s'ha convertit en la gran protagonista del Dia de la Hispanitat, no només pel paper important que ha exercit, sinó també per això que va passar després de la desfilada.

Ahir va ser la primera vegada que vam poder veure la princesa lluir l'uniforme militar, i ho va fer mostrant un comportament exemplar al costat dels reis Felip i Letícia. Amb ells, la noia presumia de tenir una gran complicitat, ja que no van deixar de compartir confidències en cap moment.

A més, tot i que no va poder participar en la desfilada, sí que va presidir per primera vegada la recepció al palau reial de La Zarzuela.

Foto de la princesa Leonor donant la mà a un dels seus companys durant la recepció del Palau Reial, amb la reina Letizia al seu costat
L'actitud i el somriure delaten la princesa Elionor | GTRES

I la veritat és que allí s'emportava una gran sorpresa, ja que no esperava trobar-se amb alguns dels seus companys cadets de l'Acadèmia Militar de Saragossa.

Era durant el besamans, quan Elionor protagonitzava un gran moment que ja ha esdevingut el més comentat del dia. I és que la noia no podia contenir l'emoció i els nervis en trobar-se amb un cert company o amic especial.

De fet, fins i tot el seguia amb la mirada mentre abandonava la sala, una prova clara que delata els seus sentiments. I fins i tot els mateixos reis acabaven delatant-la amb somriures i mirades d'allò més còmplices. El vídeo s'ha tornat viral a Internet i davant d'aquest han sorgit tota mena de teories.

La princesa Elionor, gran protagonista del Dia de la Hispanitat

Per començar, a les imatges podem veure que apareixen dos nois. I mentre uns insisteixen que el noi que realment li agrada és el segon, altres han fet una lectura completament diferent d'aquell moment impactant.

"Això és de 1r de vida: El que va amb cara de dimoniet i que tot li és igual és el que li mola a ella", ha opinat un usuari a les xarxes socials.

"I el segon que és un xaval encantador, probablement està bojament enamorat d'ella i li agrada als pares, seria el seu amic i li explica les ratllades amb el primer".

Primer pla de la princesa Leonor molt somrient durant la recepció del Palau Reial durant el Dia de la Hispanitat
Els somriures d'Elionor i els reis la delaten davant el noi que li agrada | GTRES

Encara que n'hi ha d'altres que no ho tenen tan clar: "Està entre el primer i el segon, eh, no sé dir-te si la cara del rei és pel primer o pel segon".

Tot i això, n'hi ha qui tampoc entén que la gent pugui treure aquestes conclusions veient un 'clip' que amb prou feines dura sis segons.

A més a més, n'hi ha altres teories que apunten que Elionor ha pogut tenir alguna cosa amb tots dos. "És una Borbó, ho porta a la sang", comenten.