Primer pla d'Isabel Pantoja somrient amb el cap de costat a la presentació d''Idol Kids'
GENT

Isabel Pantoja troba l'excusa perfecta per no anar a la boda de la seva filla

Isabel Pantoja no està disposada a coincidir amb un dels convidats

Isabel Pantoja ha trobat l'excusa perfecta per no anar a la boda de la seva filla i Asraf Beno. Informació que ha revelat María Patiño aquest dijous, 12 d'octubre, a Socialité.

Només queden unes hores perquè Isa P i el model es donin el 'sí, vull' davant dels seus éssers estimats. No obstant això, i tot i ser una data molt important per a ells, aquest enllaç està marcada per dues grans absències.

Asraf Beno i Isa Pantoja feliços al casament d'Anabel Pantoja

Tal com ha transcendit els últims dies, tant Isabel Pantoja com el seu fill Kiko Rivera han optat per no acudir a aquesta celebració. Cosa que ha deixat totalment destrossada la 'influencer'.

Des que va sortir a la llum aquesta informació sorprenent, han estat diversos els rumors que s'han generat al voltant d'aquest tema polèmic. Però tot apunta que el motiu principal de l'absència de la 'tonadillera' seria la presència d'un dels convidats.

Una dada que aquest dijous, 12 d'octubre, María Patiño no ha volgut passar per alt. Per això, un dia abans de celebrar-se aquesta esperada boda, la presentadora s'ha volgut pronunciar sobre l'excusa que ha posat Isabel Pantoja per no estar al costat de la seva filla.

Isabel Pantoja té l'excusa perfecta per no assistir a la boda

Aquest divendres, 13 d'octubre, la filla d'Isabel Pantoja i Asraf Beno es donaran el 'sí, vull' malgrat els contratemps que s'han presentat els darrers dies. I és que, com tots sabem, ni l'artista ni el seu fill Kiko estaran presents en aquest dia tan important per a la 'influencer'.

Després de conèixer la decisió dels seus familiars, Isa Pantoja va decidir demanar a Jorge Javier un favor d'allò més personal. Davant l'absència d'una figura paterna, li va expressar el desig que esdevingués el padrí de la seva boda.

Per a la noia, el de Badalona és una de les persones més rellevants de la seva vida. I és que, tal com ella mateixa ha revelat, ell va ser el seu padrí dins de la televisió. Per això, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de demanar-li que la portés a l'altar.

Isa Pantoja i Jorge Javier a Contes Xinesos el dilluns 25 de setembre

Ara bé, tot apunta que aquesta decisió no hauria agradat gens a Isabel Pantoja. Tant és així que, malgrat els intents de la 'influencer', finalment ha optat per no acudir a la seva boda.

Ara, María Patiño s'hi ha volgut pronunciar. Per això, aquest dijous ha revelat quina ha estat l'excusa de la 'tonadillera' per no ser present a l'enllaç de la seva filla:

"L'excusa perfecta per no anar-hi serà la presència de Jorge Javier Vázquez, que és el padrí que ha triat Isa per la relació que em consta que tenen. Com la que van tenir Jorge i Isabel Pantoja quan a ella li va convenir i va treballar a aquesta cadena".

A més, i després de recordar alguns dels moments que l'artista va viure amb el seu examic, ha volgut fer un pas més enllà. I és que, tal com ha revelat, “Vázquez estava disposat a no ser padrí si així hi anava la mare”.

Una informació que el mateix presentador de televisió també ha fet pública a través del seu blog de Lecturas. Unes reflexions que estan directament dirigides a Isabel Pantoja:

Muntatge d'Isabel Pantoja amb rostre seriós i María Patiño somrient amb els llavis vermells

"Se'm fa estrany estar parlant de casar la teva filla i saber que no et veuré aquell dia. Perquè si hi vaig jo, no hi vas tu, i si hi vas tu, no hi vaig jo. Encara que, segons sembla, tu no pensaves anar-hi de cap de les maneres, tant si hi fos jo com si no”.

Finalment, i abans de canviar de tema, María Patiño ha revelat davant l'audiència de Socialité la dura decisió que Isa estava disposada a prendre per la seva mare.

"Estava disposada a no tenir la presència de Dulce si això era un inconvenient per a la seva mare", ha afegit la presentadora, sobre la boda de la filla d'Isabel Pantoja.

➡️ Gent

Més notícies: