Muntatge amb l'església de Chipiona al fons i un primer pla de Rocío Carrasco seriosa
GENT

El lloc on s'ha refugiat Rocío Carrasco després de perdre contra Antonio David Flores

Rocío Carrasco es manté allunyada del focus mediàtic després de conèixer que els tribunals han donat la raó a Antonio David

Rocío Carrasco rebia dimarts passat una nova garrotada judicial. La querella que va presentar per un presumpte delicte de maltractament psicològic continuat contra el pare dels seus fills ha estat definitivament arxivada. Sens dubte una mala notícia per a la filla de la Rocío Jurado, que decidia posar terra pel mig i allunyar-se del focus informatiu.

La Justícia ha considerat que no hi ha proves suficients que justifiquin el cas de Carrasco. Un dictamen en què a més ja no hi pot haver cap recurs ni possibilitat de reobertura de la causa. La Rocío, que fa uns mesos perdia una altra demanda que va interposar al Kiko Matamoros, ha vist com de nou els jutges li han donat l'esquena.

Rocío Carrasco ha viatjat a un lloc molt especial en aquests moments tan complicats

La filla de la xipionera fa tan sols una setmana rebia la calor del públic al comiat del musical dedicat a la seva mare. Aquest era l'últim dels concerts d'una gira on l'Anabel Dueñas protagonitza un espectacle que ret homenatge a l'artista. Un moment en què la filla del Pedro Carrasco posava el colofó a l'obra que ha recorregut tot Espanya.

La Rocío, que segur no s'haurà pres gens bé la decisió dels jutges, posava rumb a Cadis per allunyar-se dels mitjans. Encara que no hi ha testimoni gràfic de la seva presència allà, sí que hi ha un document sonor. Ha estat la seva amiga, i figura principal del musical dedicat a la Rocío Jurado, que ha donat la pista del parador de la madrilenya.

Storie de Anabel Dueñas a Instagram parlant amb uns pescadors sobre un vaixell al port el 29 de novembre de 2023
Rocío Carrasco és a Chipiona amb Anabel Dueñas després de conèixer la sentència | Instagram, @anitadueca

L'Anabel Dueñas ha penjat a les seves stories diverses fotografies en què s'aprecia que és a Chipiona. El santuari de la Mare de Déu de Regla o el port de l'esmentada localitat gaditana deixen clar on es troba aquests dies posteriors al seu darrer concert. Ha estat en un dels vídeos compartits en què es veu l'Anabel preguntant a uns pescadors quan de fons se sent la veu de la Rocío.

La filla de la popular cantant s'interessa per saber si uns pescadors nouvinguts a terra porten nècores. Així, el document sonor mostra que l'Anabel i la Rocío passen uns dies a Chipiona allunyades del soroll mediàtic.

La notícia que dona la victòria definitiva als tribunals a l'Antonio David, ha suposat una dècada de batalla judicial. Eren molts els que consideraven que la causa faria un gir després de l'emissió de la docuserie Rocío, explicar la verdad para seguir viva. Tot i això, i després de diversos recursos, dimarts passat es complien els cinc anys establerts per la llei per mantenir oberta una denúncia.

Rocío Carrasco i Antonio David no han acabat la batalla judicial

Aquest no és el primer cop judicial que rep la Rocío Carrasco, però sí que sembla ser el definitiu. L'Antonio David s'imposa a la Rocío Carrasco escrivint així un dels últims capítols. Tot i això, l'enfrontament de l'exparella continua, atès que encara queda pendent una denúncia oberta per alçament de béns.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i la seva exparella, Rocío Carrasco, amb diners de fons
Rocío Carrasco ha patit una nova garrotada judicial que dóna la raó a Antonio David Flores | e-noticies.cat

Segons Carrasco, el seu exmarit va fingir no tenir prou solvència econòmica per abonar els 60.000 euros que devia per la manutenció dels seus fills, la Rocío i el David Flores. Una quantitat que va deixar de pagar entre els anys 2011 i 2013, motiu pel qual els advocats de la Rocío Carrasco demanen per a ell quatre anys de presó. El judici va ser suspès l'estiu passat perquè la defensa de l'exguardia civil no va aportar una nova prova clau.

Queda per saber si la Rocío, fitxatge estrella del programa de TVE Celebrity Bake Off, farà algun comentari sobre la seva última derrota judicial o si, per contra, donarà la callada per resposta.