Una presentadora de televisió en un estudi amb un vestit de flors grogues i blanques, mentre que en un cercle es mostra tres persones assegudes en una taula de discussió, acompanyades d'un emoji sorprès.
GENT

Leticia Requejo es busca un problema amb 'Ni que fuéramos' després de la seva última exclusiva

Mar Flores ha parlat a la revista '¡Hola!' sobre la paternitat del seu fill Carlo, una exclusiva que molts esperaven

Leticia Requejo ha revelat a TardeAR quants diners s'ha embutxacat Mar Flores per la seva recent exclusiva, on ha aprofitat per parlar de l'embaràs d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia.

Una exclusiva que podria haver-se apropiat de Ni que fuéramos, on ja ho comentaven amb anterioritat aquesta mateixa tarda. Era Belén Esteban qui informava sobre aquest tema i també compartia la manera com s'havia gestat l'entrevista de Flores.

Fins ara, la model era l'única que faltava per trencar el silenci i pronunciar-se sobre el tema. Així, per fi sabem què opina realment Flores sobre aquesta bomba i com se sent en convertir-se en àvia.

Curiosament, sembla que aquesta entrevista amb ¡Hola! estava enfocada a celebrar el seu 55è aniversari. I, en aquell moment, ella no tenia ni idea que es convertiria en àvia.

Presentadora en un programa de televisió amb el títol

Justament per això, l'entrevista versa sobre el seu aniversari i el seu moment vital. Tot i que, des de TardeAR, tots els col·laboradors han coincidit que hauria estat molt estrany que no li fessin alguna pregunta sobre la bomba del moment.

"Mar Flores no fa aquesta entrevista fa un dia, dos dies o en fa tres", ha explicat Leticia Requejo. "La fa, concretament fa tres setmanes. Quan fa aquest reportatge, ni tan sols sabia que seria àvia", sosté la periodista.

Fotografia del plató de Ni que fuéramos amb els seus col·laboradors Kiko Matamoros, Chema Garrido, María Patiño, Lydia Lozano i Victor Sandoval

Leticia Requejo s'apropia de l'exclusiva de Ni que fuéramos

És més, Requejo ha aportat detalls concrets sobre els diners que s'ha embutxacat Mar Flores per aparèixer a la portada. I ja no només això, sinó per trencar el silenci.

"M'asseguren que per aquesta entrevista no ha cobrat ni un euro", ha informat tot seguit. Tot i això, aquesta exclusiva ja l'havien donat a Ni que fuéramos.

Per tant, Leticia s'ha apropiat en certa manera d'aquesta notícia per compartir-la a TardeAR. Informació, que des de la revista ¡Hola! s'han vist obligats a aclarir, confirmant la data exacta en què es van fer les imatges del reportatge.

Imatge d'un programa de televisió amb el hashtag #TardeAR3J a la cantonada superior esquerra, mostrant una dona parlant i una altra dona posant davant d'un fons de flors, amb el text

"És el divendres 14 de juny, quan Mar Flores concedeix la seva entrevista. Sense saber encara que la revista ja tenia tancada l'exclusiva de l'embaràs del seu fill".

D'aquesta manera, ni des de la revista ni per part del seu fill li comparteixen la notícia. No és fins un dia abans que surti la portada, concretament dimecres següent, quan per fi s'assabenta de la bomba.

És més, ¡Hola! s'encarrega de comunicar-li que hauran de posposar la publicació fins unes setmanes després. I, enmig del gran enrenou generat amb el clan de les Campos, a Flores no li ha quedat altra cosa que accedir a respondre diverses preguntes sobre el tema.

➡️ Gent

Més notícies: