Dona rossa parlant en un programa de televisió amb una imatge duna altra dona en el fons i gràfics de televisió, crispetes i control remot.
GENT

Belén Esteban parla de la nova docusèrie que podria espantar a Rocío Carrasco

Belén Esteban ha rebut una temptadora oferta per crear una docusèrie sobre la seva vida, igual que Rocío Carrasco

Belén Esteban ha rebut una temptadora oferta, segons ha compartit ella mateixa a Ni que fuéramos. Això la podria portar a competir directament amb el seu ex, Jesulín de Ubrique, que també planeja explicar la seva vida en una docusèrie.

A més, implicaria seguir els passos de Rocío Carrasco, que també va compartir el seu punyent testimoni públic.

Tal com ha explicat Belén Esteban al seu programa, han estat ni més ni menys que tres les productores que l'han contactat per fer una docusèrie.

Productores força importants i que estarien interessades a portar la seva història a la petita pantalla. Igual que va fer La Fábrica de la Tele amb Rocío Carrasco fa uns anys.

Una dona amb cabell ros i vestit blau amb estampat floral està asseguda en una cadira blava en un entorn colorit amb banderes d'arc de Sant Martí al fons.

"Vull fer una crida", ha començat dient. "A totes les productores, que n'han estat tres, i no vull donar noms, no vull fer una sèrie de la meva vida", ha declarat contundent Esteban.

"Per ara no la vull fer, perquè la meva vida ja està explicada i estic molt bé", afegia la de Paracuellos. "Tinc tres persones que se saben la història molt bé, el que és dolent i el que és bo de mi. Per ara no vull explicar la meva vida".

"Em resulta desagradable seguir dient que no, però insisteixen a trucar-me. I quan dius que 'no' una vegada, no vull que em truquin al cap de dues setmanes dient-me el mateix".

Belén Esteban rep una temptadora proposta que la portaria a competir amb Rocío Carrasco

Allà, Belén Esteban ha aprofitat per llançar-li també un dard enverinat a Jesulín de Ubrique. "Tant que deien que Jesulín estava preparant un documental…", ha assenyalat contundent.

"Doncs, carinyo, m'ho han ofert tres productores, de dues plataformes molt importants", afegia sobre això. Tot i això, la de Paracuellos tampoc es tanca completament a la idea, ja que es planteja fer-ho als 80 anys.

Dues dones estan assegudes en un set de televisió, una porta un vestit rosa i l'altra un vestit blau amb estampat floral, totes dues estan conversant mentre una gesticula amb les mans.

"La meva vida sempre interessarà", ha conclòs contundent. És més, sembla que Belén Esteban té molt clar qui vol que la representi a la ficció. Dues de les seves actrius favorites per al paper serien ni més ni menys que Blanca Suárez, Candela Peña o Ana de Armas.

"No vull fer res, de debò, encara que estic molt agraïda", ha aclarit. De la mateixa manera, Belén Esteban ha denunciat que hi ha certes persones que estan fent una sèrie de Benidorm.

"Tinc imatges fins i tot de l'actriu, però jo l'he d'autoritzar. També hi pot haver una denúncia per part meva", ha sentenciat. "No sé si l'altra part ha donat el seu consentiment, perquè potser sí que ho ha donat, però no ho poden fer sense el meu permís".

➡️ Gent

Més notícies: