Muntatge amb Letizia somrient, Leonor amb el barret de l'Acadèmia Militar i un emoji amb els ulls oberts

GENT

Leonor es reunirà amb Letícia després de filtrar-se el privilegi que té a Saragossa

Leonor i Letícia tornaran a veure's després que hagi vist la llum el privilegi amb què compta a l'acadèmia militar

Leonor de Borbó continua amb la seva formació militar, pas obligat per convertir-se en un futur en reina d'Espanya. L'hereva ha viscut aquesta setmana uns dies intensos marcats per l'esport al XXIV Campionat Esportiu d'Acadèmies Militars per a Oficials. Una experiència després de la qual ha transcendit un privilegi amb què Leonor compta i que la diferencia de la resta de companys.

La filla de Felip VI ha passat uns dies a Múrcia en què ha compartit moments amb altres alumnes militars de les Acadèmies de Saragossa, San Javier i Marín. Del seu pas per aquesta trobada han estat publicades algunes fotografies en què Leonor apareix vestida amb l'equipació esportiva de voleibol o amb el vestit d'esgrima.

Leonor es reuneix amb Letícia després de conèixer-se el seu privilegi

Tot i això, encara que pogués semblar que Leonor sempre rep el mateix tracte que la resta d'alumnes, la veritat és que no és així. Ha estat el diari El Nacional el que ha revelat amb quin privilegi ha comptat la noia i del qual no en disposen els companys.

Segons el diari esmentat i atenent les publicacions d'un club de fans de la monarquia, Leonor va tornar a la capital aragonesa amb avió. "Finalitzada la competició, per motius de seguretat, Leonor ha tornat a Saragossa amb avió. L'esperen un parell de dies de rutina abans de començar unes maniobres que duraran una setmana", es pot llegir a la publicació.

Storie d'Instagram amb imatges de Leonor amb roba esportiva en un camp
A xarxes s'ha comentat que Leonor va tornar a Saragossa, a diferència dels seus companys, amb avió | Instagram, @esp_reyes

Si bé la resta del grup podria haver utilitzat un mitjà com l'autocar, unes 7 hores de viatge, Leonor va volar fins a l'acadèmia on va ingressar a l'agost. La futura capità general de les Forces Armades no va acompanyar el grup, sinó que va arribar en aproximadament una hora a Saragossa.

Més enllà de les diferències que inevitablement hi ha entre la futura reina i la resta d'alumnes militars, El Nacional avança una altra informació. Pel que sembla, Leonor viatjarà aquest cap de setmana a la Zarzuela per estar a prop de la seva mare. El diari explica que la reina està “molt trista” i “devastada”, gairebé no surt del seu despatx i gairebé no menja.

Letícia rep aquest cap de setmana Leonor després de conèixer-se el que ha passat

Aquesta seria la raó per la qual Leonor no passaria el cap de setmana a l'acadèmia i es desplaçaria a la capital demà divendres a la tarda. La noia és conscient del moment pel qual travessa la seva mare després del soroll mediàtic provocat per les declaracions de Jaime del Burgo. Una situació que incomoda a Letícia, que fa anys que s'esforça per millorar la imatge de la Corona.

Muntatge de fotos de primer pla de la reina Letizia Ortiz i la princesa Leonor de Borbó a la Pasqua Militar del 2024; ambdues amb rostre seriós
Leonor estarà aquest cap de setmana amb la seva mare, que no travessa pel seu millor moment | GTRES, e-noticies.cat

L'hereva és coneixedora del mal que les publicacions de l'exmarit de la seva tieta han fet a la família. Cada paraula de l'empresari navarrès és analitzada amb detall i són molts els que volen esbrinar quant n'hi ha de realitat. L'abast mediàtic de Jaime de Burgo preocupa Letícia, per aquesta raó Leonor creu que el seu lloc és, aquests dies, a Madrid.

A més d'acompanyar Letícia, Leonor aprofitaria a més per felicitar en persona el seu pare. El monarca va bufar les espelmes del seu 56 aniversari dimarts passat amb l'absència de les dues filles. Un aniversari agredolç en què el mateix rei aclaria com el fa sentir fer anys: "Anem tirant", deia el dia 30 passat.