Muntatge de '¡De Viernes!' amb Álvaro Muñoz Escassi amb una camisa negra i Carlo Costanzia parlant

GENT

Álvaro Muñoz Escassi fa un pas molt esperat davant les confessions de Carlo Costanzia

Després de les declaracions de Carlo Costanzia, Álvaro Muñoz Escassi s'asseurà al plató de '¡De Viernes!', encara que no hi serà sol

Álvaro Muñoz Escassi fa un nou i esperat pas relacionat amb la seva situació sentimental. Tal com ja han anunciat des de Telecinco, el genet s'asseurà al plató de ¡De Viernes! juntament amb la seva actual parella, María José Suárez. Entrevista que es produirà després de les dures confessions de Carlo Costanzia.

El 26 de gener passat, el fill de Mar Flores va anar al programa esmentat per aclarir tots els dubtes que havien quedat en l'aire després de la seva primera entrevista a la televisió. Entre altres coses, l'actor ha assegurat que havia tingut una infància "molt difícil" i que el "primer contacte amb el consum va ser amb 10 anys".

Muntatge d'Álvaro Muñoz Escassi amb rostre neutre i Carlo Costanzia amb un micròfon
Álvaro Muñoz Escassi s'asseu a '¡De Viernes!' després de les declaracions de Carlo | e-noticies.cat, Europa Press, Mediaset

Unes paraules que van provocar una reacció immediata en la seva mare. Tant és així que la model no va trigar a emetre un comunicat: "Carlo és bo, però està mal influenciat i ara es torna a equivocar.[…]No es pot permetre més errors".

Per això, durant la seva última intervenció al plató de ¡De Viernes!, Carlo Costanzia va confessar quina és la relació que manté amb la seva mare avui dia. "La relació és bona, parlem sovint. Hi ha dies que estic ocupat, o ella, però soc el seu fill i ens estimem molt".

Captura de Carlo Costanzia com a protagonista de De Divendres
Carlo va parlar sobre la relació que manté amb la seva mare | Mediaset

A més, ha volgut deixar clar que la seva mare l'ha "ajudat econòmicament". Però també va matisar que qui realment ha estat allà durant els seus problemes amb la justícia ha estat el seu pare.

Ara, Álvaro Muñoz Escassi pren el relleu a aquest jove actor i, després de la seva primera entrevista en aquest format, s'asseurà al plató. Encara que, això sí, no ho farà sol. Tal com ja han anunciat des de Telecinco, María José Suárez serà amb ell en aquest moment important.

Álvaro Muñoz Escassi fa el pas més esperat després de les confessions de Carlo: s'asseurà en un plató amb la seva parella

A Álvaro Muñoz Escassi sempre l'ha perseguit la fama de conquistador. Tant és així que, durant tots aquests anys, hem pogut conèixer diverses de les seves parelles sentimentals. Entre elles, Lara Dibildos, la model Mireia Canalda o Sonia Ferrer, entre d'altres.

Tanmateix, el 2021, va trobar la dona que li va fer centrar el cap. Aquell any es va confirmar la relació sentimental amb la model i dissenyadora María José Suárez. Dona amb què va estar sortint en el passat.

María José Suárez amb un vestit negre agafada del braç d'Álvaro Muñoz Escassi amb un vestit negre
Álvaro Muñoz Escassi anirà al plató de '¡De Viernes!' amb la seva parella | GTRES

Després d'anys buscant l'amor, Álvaro Muñoz Escassi l'ha trobat al costat de "l'única dona per qui ha perdut la xaveta". Ara, el socialité s'asseurà al plató de ¡De Viernes! amb la seva parella actual per parlar sobre la seva història d'amor.

Però abans de veure aquests dos personatges de la premsa social junts per primera vegada en un plató de televisió, Telecinco ja ha emès un primer avanç. Hi podem sentir el genet fer una confessió personal: "M'ha agradat sempre lligar, m'han agradat les dones".

A més, aquest format ha recollit algunes intervencions públiques de la parella. S'hi pot sentir Álvaro Muñoz Escassi dir que fa molt de temps que "buscava" María José. "M'encanta passar temps amb ella", assegura també.

Tot i això, i per generar una expectació més gran al voltant d'aquesta entrevista, el programa ha deixat en l'aire una inesperada i compromesa pregunta: "Hi ha petició de mà?".

Durant la seva primera intervenció en aquest programa, Álvaro Muñoz Escassi va compartir amb Santi Acosta una reflexió important sobre el seu passat amb les dones:

"M'he equivocat en el fet que, quan he estat amb dones, he pensat en mi. He estat molt egoista i no he pensat que eren noies amb sentiments".