Muntatge de fotos de primer pla de María Verdoy molt somrient i, al costat, imatges d'Ana María Aldón i la seva parella, Eladio, també amb rostre molt somrient
GENT

María Verdoy exposa l'estratègia d'Ana María Aldón ara que és lluny d'Eladio

María Verdoy opina que Ana María Aldón és molt bona actriu i no dona credibilitat al seu flirteig amb Efrén

María Verdoy té la clau del comportament tan cridaner d'Ana María Aldón a GH DÚO. Els darrers dies, la col·laboradora de Fiesta sembla haver iniciat un flirteig amb Efrén, aprofitant la distància que la separa de la seva parella.

Els seguidors del canal 24 hores no s'han perdut cap detall d'aquesta relació d'amistat que comença a generar rumors. Ara bé, per a Verdoy tot podria ser una estratègia per part d'Aldón per no abandonar el concurs.

María Verdoy sobre el pla d'Ana María Aldón: “És una bona actriu”

María Verdoy va ser companya d'Ana María Aldón quan totes dues treballaven a Fiesta, cosa que li va donar l'oportunitat de conèixer-la en profunditat. Per això, l'actual presentadora de Socialité ha estat de les primeres a pronunciar-se sobre l'acostament entre Aldón i Efrén.

Els dos concursants de GH DÚO semblen haver congeniat i l'exdona d'Ortega ha trobat en l'ex de Marta López un gran suport. Els últims dies, les converses íntimes entre ells han anat in crescendo i Ana María va arribar a confessar que li recordava a Eladio.

Captura d'Ana María Aldón molt emocionada a 'GH Duo'
Ana María Aldón podria estar fent un paper dins de 'GH DÚO' | Mediaset

“No et vull mirar als ulls, Efrén, perquè em recordes molt a Eladio”, va arribar a manifestar la dissenyadora. Després d'aquesta declaració, tots dos es van fondre en una afectuosa abraçada.

Aquesta relació intensa ha provocat rumors sobre l'existència d'una atracció entre Aldón i l'extronista. Tanmateix, Verdoy donava la clau sobre què s'amaga darrere d'aquest acostament inesperat entre els dos concursants.

María va afirmar que Ana María “és una bona actriu” i va deixar caure que tot podria ser una estratègia per continuar al concurs. "Jo conec molt bé Ana María i ella té un punt d'actriu que no crec que estigui duent a terme", va començar dient.

No obstant això, atesa l'amistat que l'uneix a Aldón, la presentadora de Socialité va posar el focus en Efrén. “Però Efrén és millor actor fins i tot que ella, jo a ell no el crec gaire, sap bé què està fent”, va sentenciar.

Amb aquestes paraules, María donava a entendre el pla de l'extronista per acostar-se a la que és una de les concursants més fortes del programa. Un pla del qual no se sap si Ana María està al corrent o si s'ha deixat portar pels encants de l'extronista.

Ana María Aldón recol·locant el micro a Efrén Reyero a la casa de 'GH Duo'
María Verdoy no es creu Ana María Aldón | Mediaset

María Verdoy té clar que Ana María no se n'hauria de refiar

Ana María no s'ha pogut mantenir al marge dels encants d'Efrén. Després de manifestar que el trobaria molt a faltar si ell abandonava el concurs, tots dos van anar al confessionari.

Aquí, l'extronista va lloar Aldón dient que tot allò que opinava d'ella sortia “del seu cor”. Unes paraules que van enlluernar la dissenyadora, que no va dubtar a destacar el físic del seu company. “Té uns músculs, és tot fibra, i va amb uns pantalons trencats perquè se li vegi la cuixa”, deia.

Les seves paraules van fer reaccionar Efrén, que aprofitava el moment per posar-li la cama a sobre, mentre Aldón desviava la mirada.

La pregunta ara és, hi ha una atracció real d'Ana María cap a Efrén o només li està seguint el joc? Per a Verdoy resulta més que probable que l'ex d'Ortega hagi fet servir la seva vena interpretativa per cridar l'atenció del públic.

Els seguidors de GH DÚO també s'han pronunciat sobre això i no creuen que hi hagi una atracció real. De fet, igual que Verdoy, posen el punt de mira que tot podria respondre a un muntatge.

“Teatre vergonyós”, apuntava una seguidora a la xarxa social X, “fa olor de banya cremada”, subscrivia una altra. A més, en el debat, Luca Onestini tampoc no va donar credibilitat al flirteig i va recordar que Ana María també va flirtejar amb ell. “Jo conec Ana María, amb mi també m'ho feia i era de broma”, va comentar.