Marta Peñate i Laura Madrueño amb cabell arrissat, Marta una cinta al cap i Laura amb un collaret, ambdues usant micròfons.
GENT

Laura Madrueño aconsegueix que Marta Peñate expliqui tota la veritat del seu passat

Marta Peñate es va sincerar amb Laura Madrueño i va acabar completament trencada després del 'puente de la concordia'

Marta Peñate va tornar a protagonitzar un moment tens a Supervivientes al qual Laura Madrueño va haver de posar fre. L'exconcursant de Gran Hermano va tenir un desacord amb Suescun, que li va retreure coses del seu passat.

Per poder solucionar les coses, Laura va traslladar a totes dues concursants la iniciativa de l'organització de fer un 'puente de la concordia' per lligar caps. Gràcies a això, Madrueño va aconseguir que Marta expliqués la veritat del seu passat i com la seva amistat amb Sofía es va trencar per un comentari desafortunat.

Captura de Marta Penyat enfadada a l'illa de Supervivientes amb Alejandro Nieto i Logan Sampedro darrere

Marta Peñate se sincera sobre el seu passat gràcies a Laura Madrueño

Laura Madrueño va ser l'encarregada de capitanejar una de les proves més tenses de Supervivientes All Stars. Després de l'enfrontament entre Marta Peñate i Sofía Suescun, totes dues es van veure les cares al 'puente de la concordia'. L'objectiu era que totes dues confrontessin els seus sentiments per intentar lligar caps i rebaixar la tensió entre elles.

Malgrat que en el passat havien creat una bonica amistat, alguna cosa va passar entre elles perquè aquesta relació finalitzés de manera abrupta. Gràcies a Laura, Marta va explicar la veritat del seu passat i com es va sentir traïda per Suescun. “Sempre he estat qui s'ha rebaixat per tu, tu me l'has jugada a mi”, va confessar Peñate.

Madrueño va intentar que arreglessin les coses, però en lloc d'això, les dues concursants van treure a la llum els seus draps bruts. Marta va comentar que “li feia pena” tot allò que estava succeint amb Sofía i que mai es va imaginar que aquesta pogués trair-la.

Plànol mitjà de Laura Matamoros plorant a 'Supervivientes 2024' després d'escoltar el relat d'Aurah Ruiz

Per a Peñate, la persona que tenia davant seu no tenia res a veure amb Sofía que va conèixer a Gran Hermano 16. “Et vaig conèixer amb 19 anys i no eres així, tu ets així ara i jo no, la gent evoluciona o involuciona”, va assenyalar Marta. "Has perdut tota la naturalitat que et caracteritzava", sentenciava.

El passat de la canària va estar durant un temps lligat al de Suescun. Tanmateix, els problemes van començar quan la xicota de Kiko Jiménez va retuitar un comentari que va danyar Peñate. “Aquí va començar la meva guerra amb tu, i llavors vas parlar malament de mi”, li va recordar la xicota de Tony Spina.

Marta Peñate s'ensorra davant de Laura Madrueño

Les emocions i els records reviscuts al 'puente de la concordia', van deixar Marta Peñate profundament afectada. La seva amistat amb Sofía va quedar sentenciada i, a conseqüència, la canària es va veure sobrepassada.

Va ser llavors quan va demanar a Laura Madrueño abandonar la prova, incapaç de poder bregar amb més retrets sobre el seu passat amb Suescun. Plena de llàgrimes, la supervivent es va dirigir a la presentadora demanant-li parar. “De veritat, Laura, t'ho demano, no vull seguir”, li va suplicar mentre intentava baixar del pont.

Captura de Marta Peñate plorant a la palapa de Supervivientes

La canària va intentar baixar de l'estructura, però Madrueño li va indicar que havia de tornar per intentar solucionar les coses. A l'altra banda del pont, Sofía assistia ferma a l'ensorrament d'aquella que un dia havia estat la seva amiga.

Peñate va tornar, però no va arribar a fer el recorregut amb què s'havia de trobar amb Suescun. Després que aquesta es negués a la reconciliació, Marta va acabar explotant. “Li he tingut molt d'afecte, em nego, si us plau, no estic en un moment bo de la meva vida”, va confessar baixant del pont.

Sofia Suescun, Laura Madrueño i Marta Penya't a la platja, Sofia està recolzada en un pal blau mentre Laura i Marta estan abraçades. Captura de 'Supervivientes' el 2 de juliol de 2024

“Jo t'agraeixo aquesta oportunitat perquè almenys m'he desfogat”, li va dir Sofía a Laura. La presentadora no va aconseguir el seu propòsit que totes dues completessin la prova i arribessin a una entesa.

Ara bé, gràcies a aquest moment, els espectadors van poder conèixer el passat de Marta i Sofía i el motiu que va acabar amb la seva amistat. Només el transcurs del reality podrà fer que les dues s'acostin o que, definitivament, trenquin completament amb tot.

➡️ Gent

Més notícies: