Imatge de Laura Bozzo amb el rostre molt seriós mirant cap avall
GENT

Laura Bozzo trenca el silenci després de confirmar una mala i inesperada notícia

Laura Bozzo ha decidit relatar a xarxes socials el moment tan dur i perillós que ha viscut a Madrid

Laura Bozzo és una de les famoses que més interès desperta en aquests moments al nostre país, després del seu pas per GH VIP. El reality li ha donat visibilitat a Espanya, encara que a Amèrica ja era molt coneguda pels seus escàndols i la seva tasca com a presentadora.

Des que va acabar el concurs de Telecinco, Laura Bozzo ha estat notícia per la seva participació en diferents gales de Gran Hermano Dúo. Tot i que avui ho és per un altre motiu. En concret, perquè ha explicat a les xarxes socials l'enorme i inesperat ensurt que s'ha endut, ja que ha estat a punt de ser assaltada.

Laura Bozzo revela el darrer problema que ha tingut

Laura Bozzo ha aconseguit una enorme legió de fans a Espanya, després de concursar a GH VIP. I és que al reality no ha deixat indiferent ningú amb el seu comportament, les seves paraules i els seus conflictes constants amb altres participants.

Aquesta popularitat ha fet que la presentadora continuï al nostre país, entre altres coses, treballant a Telecinco amb col·laboracions. I amb aquestes estan encantats els seus seguidors, que, així, poden seguir gaudint de veure-la a la petita pantalla. Seguidors que ara s'han emportat un ensurt en veure la notícia que ella ha revelat.

Laura ha explicat a la xarxa social X, anteriorment anomenada Twitter, que ha estat víctima d'un intent de robatori al mig del carrer. Ho ha donat a conèixer així: “A punt de ser assaltada a la plaça Tirso de Molina. En un caixer del centre de Madrid”.

Laura Bozzo feliç a la sala d'expulsió de GH VIP durant el debat
Laura Bozzo ha estat a punt de ser atracada | Mediaset

Bozzo ha confessat que, davant d'aquesta situació inesperada, va reaccionar de manera nerviosa. Així, ha relatat que “vaig cridar tant que el lladre es va espantar i la gent d'un cafè va sortir a ajudar-me. Va ser horrible, però tot bé”.

Tuit que ha acabat fent una petició a les autoritats corresponents. Sí, perquè ha afegit: “Tant de bo hi hagi més control policial en aquesta zona”.

Com és lògic, només exposar el que ha passat, ha rebut molts missatges d'ànim i afecte per part dels que la segueixen. Exemples són comentaris com aquests: “El més important és que estàs bé i tot es va quedar en un ensurt”, “Cuida't molt i no surtis mai sola. Recorda que t'has de protegir” i “Espero que et trobis bé, encara que l'ensurt te l'has emportat”.

Muntatge de fotos de Laura Bozzo amb gest de preocupació i una imatge del menjador del seu apartament a Acapulco, Mèxic, de fons
Laura Bozzo ha patit danys en un dels seus immobles per culpa d'un huracà | e-noticies.cat, Mediaset

Laura Bozzo suma un nou revés als que ha patit en els últims temps

Laura Bozzo segur que encara està amb el nerviosisme al cos després de l'assalt que ha patit. Un contratemps que s'afegeix a d'altres que ha viscut darrerament, ja que sembla que el destí l'està posant en una difícil tessitura des de fa temps.

Sí, perquè cal no oblidar que la presentadora, durant el seu pas per GH VIP, va patir un revés dur del qual no va ser informada. En efecte, l'huracà Otis va causar greus danys a l'exclusiu habitatge que ella té a la ciutat d'Acapulco, a Mèxic.

Aquí no s'acaba tot, ja que la Laura també ha hagut de suportar que se la qüestioni davant del públic. Ha sentit José Antonio Avilés insinuar recentment al reality que té un tèrbol passat. Un atac davant el qual no va poder evitar esclatar contra ell de manera contundent.

Aquestes paraules del seu excompany es referien a altres situacions realment complicades que ella ha afrontat i han fet que forgi un caràcter realment controvertit. Ens estem referint a patir acusacions de mentir als seus programes i a la seva detenció per la seva presumpta vinculació amb la corrupció del govern de Fujimori. Vinculació que va fer que patís un arrest domiciliari durant un període ampli de temps.