Primer pla de Kylian Mbappé amb rostre neutre i una jaqueta blava

GENT

Kylian Mbappé, de tenir una xicota trans, a treure-li la parella a un company seu

Kylian Mbappé ha trencat la relació amb la seva noia i ha iniciat un idil·li amb la dona d'un altre conegut futbolista

Kylian Mbappé és l'home del qual s'està parlant més a tot el món, després de sortir a la llum la seva marxa del PSG. Això fa que cada cop sigui més possible que acabi fitxant pel Reial Madrid, que el té com a objectiu des de fa temps.

Ara bé, no només és actualitat per la seva carrera futbolística, també per la seva vida sentimental. El motiu és que recentment ha sortit a la llum que ja no està amb la seva xicota trans. Sembla que està vivint un idil·li amb aquella que havia estat parella d'un antic company d'equip.

Kylian Mbappé: la seva xicota més coneguda

Kylian Mbappé ha ocupat moltes vegades espai a la premsa rosa pels seus afers amb Emma Smet i Camille Gottlieb, entre d'altres. Tot i això, el que més protagonisme li ha donat en aquest sentit ha estat el que ha mantingut amb la model parisenca transgènere Ines Rau.

El davanter del PSG, que ha decidit deixar l'equip francès definitivament, la va conèixer i ràpidament van iniciar una relació. I d'aquesta s'ha parlat molt. Primer, perquè tots dos són molt famosos i, segon, perquè ella té darrere una història realment complicada.

Kylian sap que Ines es va sotmetre amb només 16 anys a una cirurgia de reassignació de sexe. Des de llavors, va desenvolupar una carrera com a ballarina i al món de la moda. I la seva màxima popularitat li va arribar el 2017, quan va ser la primera dona transgènere que va protagonitzar la portada de la revista Playboy.

En tot moment, la parella es va voler mantenir allunyada del focus mediàtic, però això no va impedir que els fessin diferents imatges. Imatges gaudint de moments afectuosos i divertits, per exemple, durant les vacances.

Inès Rau amb ulleres de sol als braços de Kylian Mbappé
Kylian Mbappé i Ines van ser fotografiats en els moments més bonics de la seva relació | Twitter, @merenguesfut

Kylian Mbappé és amb la parella d'un antic company

Kylian Mbappé va trencar amb Ines el 2022 i ràpidament li va trobar substituta. Poc després, va començar una relació amb una altra model, en aquest cas d'origen belga. I aquesta va saltar a la palestra quan ella va decidir anar a Qatar per donar-li suport al Mundial.

La jove no és altra que Stephanie Bertram Rose. Una dona que, al seu torn, va estar casada amb un antic company del PSG, amb Gregory Van Der Wiel. Encara més, amb aquest esportista neerlandès té dues filles.

De moment, ni Mbappé ni ella, que ha estat imatge de prestigioses marques com Dior i Agent Provocateur, han volgut confirmar ni desmentir res. Continuen amb les seves vides sense donar declaracions sobre el seu àmbit personal. Però potser ella podria acompanyar-lo i acudir a la seva presentació a Espanya si acaba convertint-se en jugador madridista.

➡️ Gent

Més notícies: