Primer pla de Kylian Mbappé amb cara seriosa

FUTBOL

El fitxatge de Kylian Mbappé provoca un adéu al Reial Madrid, marxarà només arribar

L'arribada del davanter francès pot provocar que un fitxatge que ha despertat una gran il·lusió al madridisme no jugui de blanc

L'arribada de Kylian Mbappé al Reial Madrid sembla que només és qüestió de temps. Des que Fabrizio Romano va anunciar que el davanter francès no tenia intenció de continuar al París Saint-Germain, tothom dóna per fet el seu fitxatge per l'equip madridista. Tot i que també hi ha hagut equips interessats a intentar la seva incorporació, l'astre gal només sembla tenir al cap la seva arribada al Santiago Bernabéu.

Després de més de sis anys d'especulacions respecte a Kylian Mbappé amb el Reial Madrid, tot fa indicar que el pròxim estiu el francès vestirà de blanc. La inscripció del francès suposa un abans i un després per al món futbolístic. Si finalment es produeix la seva incorporació, el Reial Madrid tindria una plantilla a l'alçada de pocs equips.

Kylian Mbappé condiciona la incorporació d'Endrick Felipe

Florentino Pérez sembla tenir clar que per a l'estiu que ve, diversos jugadors han d'arribar a la disciplina blanca. A banda de Kylian Mbappé, el president del Reial Madrid també planeja el registre de diversos defensors i d'un atacant més. Per a la línia defensiva, aquestes incorporacions es poden produir al lateral esquerre i al centre de la defensa.

Mentre que l'arribada del nou atacant ja és un fet, i la inscripció de Kylian Mbappé sembla només qüestió de temps, el fitxatge d'Endrick Felipe és una realitat. El jove brasiler és una aposta de futur de Florentino Pérez.

El president del Reial Madrid, conscient de les bones operacions que ha realitzat tant amb Vinícius Júnior com amb Rodrygo Goes, confia seguir realitzant incorporacions similars. Endrick Felipe, tot i que encara no ha debutat amb la samarreta blanca, ha generat molta expectativa entre els aficionats. No obstant això, és probable que trigui a debutar.

Endrick Felipe podria sortir cedit

I és que, segons els últims rumors, el Reial Madrid podria tenir al cap cedir Endrick Felipe per al pròxim curs. Kylian Mbappé podria provocar que el davanter brasiler no tingui minuts i la directiva considera que no pot passar un any en blanc. Per tant, cedir-lo a un equip europeu perquè agafi minuts i s'aclimati al joc de LaLiga pot ser beneficiós.

Tot i que encara no han transcendit clubs interessats, atesa l'alta expectació que ha generat Endrick Felipe, segur que no hi faltaran ofertes. La inscripció de Kylian Mbappé ho condiciona tot i pot afectar molt el futur del jove brasiler a curt termini.