Una dona i un home posen davant d'un fons blau amb una icona d'un mall de jutge.
GENT

El judici que complica l'estiu de Rocío Flores i Agustín Etienne

Rocío Flores sap que el seu pare s'enfronta a una data clau amb Olga Moreno ben aviat

Rocío Flores ha rebut una gran notícia, i és que sembla que el judici a què s'enfronten Olga Moreno i Antonio David Flores se celebrarà molt aviat.

Tots dos s'enfronten a un presumpte delicte per insolvència punible, pel qual demanen ni més ni menys que 9 anys de presó per al malagueny. Una cosa que tindrà també molt nerviosa a Rocío Flores, que ha estat testimoni en primera persona de tot el que ha passat en aquest matrimoni.

Judici en què Olga sortiria esquitxada, ja que ella hauria ajudat la seva exparella a amagar el seu patrimoni. Un procés que hauria endarrerit també que firmessin el divorci, ja que els costava arribar a un acord.

Imatge d'Olga Moreno amb ulleres de sol i Antonio David Flores quan estaven junts com a parella

Encara més, diuen que un dels requisits que va posar Olga Moreno a l'hora de signar va ser precisament quedar-se fora d'aquest assumpte. A més, ni Rocío Flores ni el seu germà podran testificar.

D'aquesta manera, el tema es complica, i just ara que Moreno acaba de ser expulsada de Supervivientes All Stars.

Una tornada a Telecinco i als realities que ha estat molt criticada, sobretot perquè consideren que Moreno s'ha fet la víctima.

Rocío Flores, davant d'una data clau per al seu pare

"Olga Moreno sí que ha parlat sobre la seva vida privada, malgrat que al programa editen i tallen per amagar certes coses", ha sentenciat Kiko Hernández d'allò més contundent.

Fins i tot de coses tan ximples com si la seva parella, Agustín Etienne, "es tira pets o no", ha destacat. Encara més, l'actitud d'Olga, que s'ha negat a parlar sobre la seva parella, ha fet saltar totes les alarmes.

Rocío Flores parlant davant d'un micròfon vermell amb una blazer beix

De fet, Hernández considera que han trencat, encara que al reality Olga Moreno ha parlat de tot, des d'Agustín, als seus fills i fins i tot del seu ex.

A més, el col·laborador insisteix que Moreno s'ha fet la víctima a Supervivientes. I és que, en el fons, no hi ha cap situació en què pugui defensar que l'han assetjat o fet sentir malament.

"Aquesta vegada la seva estratègia era sentir-se sola i ser la víctima, ja que la primera va ser amb l'estratègia de defensar la família", assegurava.

"El més important és el judici que té aquesta senyora amb Antonio David", ha recordat Kiko. "Es juga gairebé nou anys de presó. A veure si fas YouTube des de la presó, entre les reixes", es dirigia implacable a Antonio David.

➡️ Gent

Més notícies: