Primer plànol de Kiko Rivera amb mirada contundent i semblant enfadat en 'La herencia envenenada' de Telecinco
GENT

Kiko Rivera fa enfadar Isa Pantoja després de revelar un fet íntim d'Asraf Beno

Kiko Rivera s'ha pronunciat després de la final de 'Supervivientes'

La final de 'Supervivientes' va estar plena de moltes emocions i també de sorpreses, i és que Asraf Beno va ser el primer expulsat de la nit.

Contra tot pronòstic, el xicot d'Isa Pantoja es quedava a les portes de la final i perdia el duel contra Bosco Martínez-Bordiú, que s'acabava proclamant guanyador de l'edició.

Un fet que deixava els espectadors sense paraules, sobretot perquè Asraf era un dels grans favorits malgrat la gran quantitat de detractors que tenia.

Asraf Beno parlant a un micro a la final de 'Supervivientes 2023'
Asraf Beno s'ha quedat a les portes de guanyar 'Supervivientes' | Mediaset

De fet, un dels primers a pronunciar-se sobre la seva expulsió ha estat el mateix Kiko Rivera, germà d'Isa Pantoja, que no s'ha tallat gens ni mica a l'hora d'atacar el cunyat.

De lluny se sap que la relació entre el Dj i la seva família està completament trencada. A més, durant tot el concurs, Rivera s'ha mostrat a favor dels seus cosins Alma Bollo i Manuel Cortés.

Així, aprofitava per compartir una imatge a les seves xarxes socials en què ho deia tot: un senyal en què es llegeix clarament "al carajo".

Storie de Kiko Rivera parlant per Instagram amb els cascos posats
El germà d'Isa Pantoja s'ha pronunciat sobre l'expulsió | @riverakiko, Instagram

Kiko Rivera celebra l'expulsió d'Asraf Beno

Per, a continuació, penjar també un vídeo en què sense apuntar directament a ningú, deixava ben clar per qui anava el missatge. "I qui no hi estigui d'acord, que passi a la història anterior i ja sap on se'n pot anar", sentenciava.

Tot i els atacs rebuts, Asraf es mostrava més que orgullós del seu pas pel reality, on es convertia en l'absolut rei del foc. Les seves habilitats a l'hora de pescar, cuinar i fins i tot sobresortir a les duríssimes proves el van portar fins a la final.

Storie de Kiko Rivera d'Instagram amb un cartell i la paraula
Kiko Rivera llança un clara indirecta al seu cunyat | @riverakiko, Instagram

I fins i tot Carlos Sobera mostrava la seva absoluta admiració pel jove, que havia superat tots els límits.

"T'he seguit cada setmana i vull que sàpigues que t'has guanyat el meu respecte dia rere dia i setmana rere setmana d'una manera superba", li deia en entrar al plató.

"M'has semblat un supervivent nat que ho ha fet sempre molt bé, que has estat molt generós en molts moments. Sens dubte, et mereixies el premi absolut d'aquesta edició", el felicitava el presentador.