Un home amb ulleres i cabell canós apareix en primer pla, mentre que en un cercle superposat es mostra una dona amb vestit vermell posant davant d'un fons d'esdeveniment.
GENT

Kiko Hernández recorre a María Teresa Campos per llançar-li un avís a Alejandra Rubio

Kiko Hernández fa una anàlisi sobre l'actitud de Terelu amb María Teresa Campos i que ara afecta Alejandra Rubio

Kiko Hernández ha carregat amb duresa contra Terelu Campos després de l'entrevista que va concedir divendres passat amb Carlo Costanzia a ¡De Viernes!.

I és que Hernández té una opinió força contundent i que afecta també María Teresa Campos. Segons el tertulià, Terelu ha estat vivint de la seva mare, fins que ara pot viure de la seva filla Alejandra Rubio.

Del que no hi ha dubte, és que l'embaràs de la noia ha tornat a col·locar a  les Campos al centre mediàtic. Així, la filla de María Teresa Campos ha aconseguit convertir-se en col·laboradora de ¡De Viernes! i ha tornat a fitxar per Telecinco en pocs dies i amb un gran sou.

Un home amb ulleres i cabell canós està parlant en un programa de televisió amb banderes d'arc de Sant Martí al fons i un text a la pantalla que diu:

Però què s'amaga realment darrere aquesta decisió? Tal com ha explicat Kiko Hernández, sembla que Terelu Campos s'ha encarregat de donar-li un ultimàtum a RTVE.

I és que, davant la marxa de Jaime Cantizano, que ha abandonat Mañaneros, Terelu volia ser la presentadora del programa. Una petició davant la qual els directius es van negar per complet, cosa que finalment la portava a acceptar la temptadora oferta de ¡De Viernes!.

Kiko Hernández carrega contra Terelu Campos i recorre a María Teresa Campos

"Aspira a ser presentadora", ha deixat caure Kiko Hernández. I és que molts consideren que aquest nou escàndol familiar passarà una gran factura a Terelu Campos i a la imatge que mostra de cara al públic.

De la mateixa manera, consideren que Carlo Costanzia no ha dubtat a mofar-se de la seva sogra, però ella no fa res al respecte. És més, veuen que Terelu està enfadada amb la situació, però intenta fer veure que és feliç.

Dues figures Funko Pop sent manipulades per mans humanes, amb un text a la part inferior que diu

Per part de Kiko Hernández, ell considera que Campos ni tan sols estava preparada per fer una entrevista al seu gendre. Sobretot perquè Alejandra Rubio s'ha negat.

"Per mi la paraula de la meva filla val més que qualsevol cosa. Si la meva filla em demana que no en parli, jo no ho faig ni per tot l'or del món", ha sentenciat.

Una cosa que es pot veure en l'actitud que ha mostrat Terelu, que s'ha dedicat a somriure de manera forçada. A més, consideren que no ha aportat res a l'entrevista i l'únic que s'ha limitat és preguntar a Carlo si és feliç.

És més, María Patiño ha destacat a Ni que fuéramos que si l'entrevista a Terelu l'haguessin fet ells, la filla de María Teresa Campos hauria quedat millor.

➡️ Gent

Més notícies: