Muntatge de Kiko Hernández somrient amb un coll alt negre i Antonio David Flores seriós rapat

GENT

Kiko Hernández no se censura i aireja d'on venen els diners d'Antonio David Flores

Kiko Hernández ha revelat a través del seu perfil d'Instagram com guanya diners Antonio David Flores, ara que ha deixat de fer entrevistes

Kiko Hernández no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'esclatar públicament contra Antonio David Flores. A través del seu perfil d'Instagram, el productor teatral ha revelat d'on surten els diners que guanya el youtuber avui dia.

Durant aquests darrers mesos, i després de la sonada cancel·lació de Sálvame, l'extertulià s'ha mantingut en un discret segon pla, centrant-se així en els seus projectes fora de la televisió.

Muntatge amb les cares d'Antonio David Flores i Kiko Hernández molt seriosos
Kiko Hernández esclata contra Antonio David Flores a les xarxes socials | e-noticies.cat

Tanmateix, fa uns dies, Antonio David Flores va decidir esclatar contra ell i Fran Antón a través del seu canal de YouTube. Per això, i aprofitant que era el Dia Internacional de la Dona, Kiko Hernández va voler dedicar unes paraules al seu rival mediàtic.

El 8 de març passat, el productor va compartir diverses històries al seu perfil d'Instagram. Al costat d'una fotografia del youtuber, l'exconcursant de Gran Hermano ha recordat el dur testimoni que va compartir la seva gran amiga Rocío Carrasco a través de la seva primera sèrie documental:

"En el Dia de la Dona, no podem oblidar una cosa que ens va tocar a tots el cor. Un relat de la seva exdona on el defineix com un maltractador. Utilitzant els seus fills per[presumptament]fer violència vicària… Quin fàstic em fas".

A més, Kiko Hernández no ha tingut objeccions a revelar com aconsegueix els diners Antonio David Flores, ara que no se li coneix cap ocupació laboral.

Captura de pantalla d'un vídeo del canal de YouTube d'Antonio David Flores on apareix ell amb cara seriosa mentre parla de Mediaset i Borja Prado
Kiko Hernández assegura que Antonio David guanya diners parlant d'ell i de la resta dels seus enemics | Mediaset

Tant és així que, després de veure com ha guanyat diners atacant-lo, el marit de Fran Antón no ha dubtat a deixar aquesta informació al descobert:

"Aconsegueixes 20 € de Bizum dels teus seguidors fent quatre hores de directe, ja que no et vol ningú per a entrevistes, que d'això hi vivies". "De robar multes i de ser marit de la filla de 'La más grande'", ha afegit Kiko Hernández a continuació.

Kiko Hernández revela d'on treu els diners d'Antonio David Flores: "Fent quatre hores de directe"

Kiko Hernández ha revelat que Antonio David Flores necessita parlar d'ell i de Fran Antón "per aconseguir 20 € dels teus seguidors fent quatre hores de directe". I tot després que els mitjans de comunicació hagin perdut l'interès en ell com a personatge públic.

Motiu pel qual el pare de Rocío Flores ha deixat de fer entrevistes, "que d'això hi vivia". A més, l'exconcursant de Gran Hermano no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de donar el revés definitiu al seu rival:

"Quina pena per això que has quedat! Ets mort mediàticament i avui és l'últim dia que parlo de tu, vividor". Kiko Hernández ha assegurat que no vol parlar més d'una persona que "utilitza la violència mediàtica vicària".

Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'
Kiko Hernández envia un nou dard enverinat a Antonio David Flores | Mediaset

"Ets un monstre, segons el relat de la teva exdona. Adeu i per sempre, ja ets a l'oblit, amic. I, per cert, paga els deutes d'Hisenda i deixa de cobrar en negre a través del teu representant", ha afegit a continuació.

D'una altra banda, i en relació amb el testimoni que la seva amiga Rocío va compartir a la seva primera sèrie documental, Kiko Hernández també s'ha volgut pronunciar. Durant tots aquests mesos, Antonio David Flores ha assegurat que tot allò que ha explicat Carrasco és mentida.

Tanmateix, encara no ha pres les mesures legals pertinents contra ella. Fet que el marit de Fran Antón ha volgut destacar al seu perfil d'Instagram.

"Segons la teva exdona, ets un maltractador. La pregunta és: «Has denunciat?», la resposta és: «No». Doncs amb això ens quedem", ha sentenciat Kiko Hernández.

➡️ Gent

Més notícies: