Primer pla de Kiko Hernández amb rostre somrient en un photocall
GENT

Kiko Hernández: què ha fet després de derrotar la filla de María José Campanario

Kiko Hernández ha sumat una important victòria davant de la família Janeiro

Kiko Hernández està vivint el moment més feliç de la seva vida, sense cap mena de dubte. I és que s'ha casat amb Fran Antón, amb qui aviat ampliarà la família. Però és que, a més, està obtenint triomfs importants a l'àmbit judicial.

Kiko Hernández, en concret, acaba de guanyar el judici que tenia amb Julia Janeiro, la filla de María José Campanario. I això l'ha fet molt feliç. Tant és així que no ha dubtat a compartir la bona notícia amb els seus seguidors a les xarxes socials.

Kiko Hernández venç davant la justícia la segona filla de Jesulín

Kiko Hernández, que està de lluna de mel, ha estat possiblement un dels col·laboradors de Sálvame que més demandes ha rebut per les seves paraules. I una d'aquestes va ser la que li va interposar Julia l'abril de 2021. Tot perquè, en complir ella la majoria d'edat, el madrileny va fer unes declaracions que la jove considerava que atemptaven contra el seu honor.

La filla de Campanario el va guanyar en primera instància i la justícia va determinar que ell li havia de pagar 30 000 €. Tot i això, l'exconcursant de GH no es va quedar de braços plegats i va interposar un recurs. I ara se n'ha conegut el resultat, que és realment satisfactori per a ell.

Muntatge en primer pla de Jesulín de Ubrique, Julia Janeiro i María José Campanar feliços
Kiko Hernández va ser demandat per Julia, la filla de Jesulín i María José | GTRES, España Diario, @julsjaneiro, Instagram

Sí, una instància superior ha estimat el recurs esmentat i ha declarat "la nul·litat de la diligència d'ordenació de 12 de setembre de 2022 que va acordar que s'emplacés mitjançant edictes a aquest senyor. I acordem també la nul·litat de totes les actuacions posteriors a aquesta diligència, inclosa la sentència recorreguda.” És a dir, que eximeix Kiko de pagar a Julia la quantitat esmentada.

Hernández està tan feliç per aquest triomf judicial que no ha dubtat a compartir-lo a les històries del seu Instagram. Exactament, ha publicat una imatge del document que n'acredita l'èxit. I hi ha escrit unes paraules contundents: “Un altre regal de boda…”.

Campanario-Jesulín, la justícia d'Espanya no segueix els passos d'Arcos de la Frontera ni van a les barbacoes, etc.”. D'aquesta manera, ha insinuat que potser alguns dels triomfs judicials de la parella a la seva ciutat són perquè tenen certes relacions d'amistat amb les autoritats del lloc.

Captura de l'story de Kiko Hernández on mostra l'escrit de nul·litat a la sentència de Julia Janeiro
Kiko Hernández ha presumit a les xarxes de la seva victòria judicial | Instagram, @kikohernandeztv

Sense oblidar que ha afegit: “Nul·litat a la sentència de Juls Janeiro on l'hauria d'indemnitzar amb 30 000 €. Ens n'anem a per més…”.

Això sí, Kiko ha guanyat la batalla, encara que no la guerra. És clar, perquè cal recordar que Julia té ara un termini de 20 dies per interposar un recurs, si així ho estima oportú. En efecte, un de cassació davant de la Sala Primera del Tribunal Suprem.

Kiko Hernández: triomf rere triomf

Kiko Hernández està pletòric per aquesta victòria judicial que ha tingut, però la veritat és que no és l'única que ha viscut aquests dies. També ha transcendit que ha guanyat Liberto López de la Franca al Tribunal Suprem i sense possibilitat de recórrer. Un home que va ser concursant del 'reality' Acorralados.

L'excol·laborador de Sálvame va ser molt crític amb el pas d'aquell pel concurs i aquest el va demandar. Concretament, demanava que l'indemnitzés amb 300 000 €, però no ha aconseguit el seu propòsit. Finalment, després d'una dècada de litigis, la justícia ha donat la raó a Kiko.

Kiko Hernández feliç a 'Viernes Deluxe'
Kiko Hernández està pletòric per tot allò que li està passant | Mediaset

Dos èxits, per tant, per al marit de Fran Antón. I a aquests s'uneix el fet que l'exclusiva de la seva boda ha estat el més venut a Amazon kindleunlimited. Vaja, que a Hernández la sort li està somrient.