Primer pla d'Alessandro Lequio amb rostre seriós
GENT

Alessandro Lequio destapa el pla de Carmen Borrego per triomfar a Telecinco

Alessandro Lequio ha tingut paraules molt dures contra ella

Alessandro Lequio està afrontant ara una nova etapa professional com a col·laborador de Vamos a ver, el nou matinal de Telecinco. Això sí, en aquest format continua amb el seu caràcter vehement, les seves crítiques àcides i la seva contundència verbal. I de tot això, qui ha estat ara 'víctima' ha estat una companya de cadena.

Alessandro Lequio ha abordat a aquest espai la primera entrevista que Carmen Borrego ha donat a la televisió després de la mort de María Teresa Campos. I ha estat molt dur. És més, ha arribat a destapar el que, segons ell, és el pla d'ella.

L'italià ha deixat de manifest que el que ella està fent és vendre la pena, perquè li surt rendible.

Alessandro Lequio revela l'estratègia de Borrego

Alessandro Lequio ha de comentar a Vamos a ver els temes més candents del panorama social. I això li ha portat a haver de donar la seva opinió sobre l'entrevista que Borrego ha donat parlant de la seva familiar morta recentment. Entrevista que ha concedit el primer dia del seu nou treball com a col·laboradora a Así es la vida.

Captura de Carmen Borrego durant la seva incorporació com a col·laboradora al programa 'Así es la vida' de Telecinco
Alessandro Lequio ha criticat sense embuts la intervenció de Borrego | Mediaset

Al marit de María Palacios no li ha agradat gens que Carmen hagi tingut aquesta lacrimògena intervenció. Tant és així que ha manifestat amb duresa: “Cadascú porta el dol com pot, que no és poc. Tot i que jo crec que aquesta actitud d'òrfena dolguda és una mica exagerada”.

“Teresa és una mare, però octogenària i malalta, i per això cal continuar treballant. La majoria dels que som aquí hem passat per episodis semblants i el dolor hi és. Però estic segur que María Teresa hauria fet tot el possible per portar-ho per dins per intentar no fer pena”.

D'aquesta manera, Alessandro Lequio ha qüestionat Carmen per la seva intervenció. Per a ell, les llàgrimes d'ella a l'entrevista i les seves paraules revelant el dolor que sent sobraven.

Fins i tot, considera que, si la seva companya hi ha recorregut, és fruit d'un pla. Sí, d'una 'estratègia' per estar en un plató de televisió, per tenir feina i per 'fomentar' el paper de filla dolguda.

Lequio, però, no ha tingut el suport d'altres col·laboradors, com seria el cas de Kike Calleja, Isabel Rábago i Sandra Aladro. Tots dos li han retret el comentari, afirmant que cada persona porta la mort d'un ésser estimat com pot. Així mateix, li han recriminat que és igual que Teresa fos gran, per a ella era un pilar de la seva vida i sent la seva pèrdua.

Alessandro Lequio insisteix a atacar Carmen

Alessandro Lequio ha explicat que les seves paraules no eren per jutjar Carmen, que també ha rebut a YouTube els atacs de Diego Arrabal. Ha exposat que eren simples comentaris, però el cert és que després ha entrat a donar-li lliçons de com afrontar una pèrdua.

Exactament, en veure que els seus companys no li donaven la raó, ha estat més vehement i ha exercit de 'professor' del patiment. Ho ha fet afirmant que: “No tens cap obligació de parlar del teu dolor a la televisió, et pots negar a fer-ho. I és que no forma part de la teva feina parlar de la pena que sents per una mare desapareguda”.

“Crec que cap heu passat pel que jo: he perdut el meu pare amb 11 anys, la meva mare fa poc i un fill. Aleshores, sé perfectament de què estic parlant. No cal anar a la televisió per parlar del que sents i ja està”.

Alessandro Lequio al 'Programa de Ana Rosa'
Alessandro Lequio té clar que la manera d'actuar de Carmen no és necessària a la televisió | Mediaset

Aladro ha justificat Carmen afirmant que la seva entrevista també ha estat una manera d'agrair al públic l'afecte que ha demostrat a la família Campos. Tanmateix, Alessandro Lequio ha tornat amb tretze són tretze: “Jo ja he dit el que penso i no em convencereu de res”.