Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre preocupat en l'extint programa 'Viva la vida' de Telecinco

Carmen Borrego descobreix el pla de Nacho Palau després de recuperar-se de la malaltia

Carmen Borrego ha entrevistat Nacho Palau i ha descobert les seves veritables intencions

Carmen Borrego ha aconseguit un lloc de treball com a col·laboradora de La última noche, el programa de Sandra Barneda. Aquest espai ha convençut Nacho Palau perquè doni la seva primera entrevista després del càncer de pulmó que ha superat. L'ex de Miguel Bosé ha explicat que tot està en ordre, tot i que s'ha de continuar fent revisions.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Carmen Borrego ha descobert quin és el pla de Nacho: gaudir d'una nova etapa al costat de Miguel Bosé. L'escultor valencià no descarta la reconciliació, encara que de moment vol anar de mica en mica i gaudir del moment. Ha estat de vacances amb Miguel i per fi ha aconseguit que els seus quatre fills gaudeixin de temps en família.

Primer pla de Nacho Palau amb rostre seriós en 'Déjate querer'
Nacho Palau ha donat una nova entrevista | Telecinco

Carmen ha estat molt directa, ja que la seva missió era descobrir quins eren els seus plans: “Reconciliació?”, li ha preguntat. Al que Nacho ha respost: “No ho sé, encara no em veig al punt de tornar amb Miguel”. A tots els col·laboradors els ha cridat l'atenció que hagi fet servir la paraula “encara”.

Palau s'ha continuat explicant perquè les seves declaracions s'entenguessin millor. “Miguel i jo hem parlat molt de quan els nens eren petits i hem recordat situacions gracioses. Li he fet una paella aquests dies”, desvetlla.

Carmen Borrego ja sap la veritat sobre Nacho Palau

Carmen és una de les poques col·laboradores de Sálvame que ha aconseguit un lloc a Telecinco després de la cancel·lació de Sálvame. La veritat és que n'està donant el millor i li ha fet les preguntes exactes a Nacho. Aquest últim ha estat molt sincer i ha revelat quins són els seus plans després de derrotar el càncer.

Primer pla de Carmen Borrego amb rostre neutre en un esdeveniment
Carmen Borrego brilla a 'La última noche' | GTRES

Palau reconeix que la idea hi és, que el pla és present, però encara no vol executar-lo. Diu que els seus fills li han demanat que torni i perdoni Miguel Bosé. "M'han preguntat i els he dit que de moment no".

Més endavant ha explicat que encara han de solucionar molts comptes pendents, ja que la separació va ser molt tempestuosa. Tot i això, admet que el cantant sempre ocuparà un lloc especial al seu cor. Borrego ha assegurat que ella ja ho sabia, té clar com va ser aquesta relació.

Primer plànol de Miguel Bosé amb rostre de sorpresa durant la presentació del seu llibre 'El hijo del Capitán Trueno' a Madrid
Nacho Palau de moment no tornarà amb Miguel Bosé | Europa Press

“La separació va ser perquè ell estava molt fet, era molt contundent”, comença dient Palau a La última noche. “Les coses havien de ser com ell deia. Però sempre serà l'home de la meva vida, 20 anys són molts, encara que després hi ha coses que no m'agraden”.