Primer pla de Kiko Hernández somrient al plató de 'Sálvame'
GENT

Kiko Hernández demana ajuda per organitzar el casament amb Fran Antón: el motiu

Kiko Hernández ha mobilitzat els seus seguidors d'Instagram per un bon motiu

Kiko Hernández està vivint un moment professional molt concret: Sálvame s'ha acabat i ha viatjat a Miami per un nou projecte. Continua vinculat a La Fàbrica de la Tele, productora que l'ha convertit en tota una celebritat. Just abans de desaparèixer de Telecinco, el col·laborador va anunciar que es casaria amb Fran Antón a Melilla i ara ho està preparant tot.

Kiko Hernández ha demanat ajuda des de Miami perquè el temps apressa i al setembre té data per casar-se amb Fran. Ha fet servir les seves xarxes socials per revelar que estava organitzant la decoració i que necessita idees. Els ha demanat als seus fans que li enviïn missatges, necessita inspirar-se i creu que és un bon moment per prendre decisions.

Storie de Kiko Hernández a Miami preparant el seu casament amb Fran Antón a Instagram
Kiko Hernández ha recorregut als seus seguidors | @kikohernandeztv

Kiko ha arribat a Amèrica per la porta gran, el seu objectiu és participar en programes llatinoamericans i ho ha aconseguit. Amb els seus companys, ha participat en un programa de màxima audiència a Miami i no ha trigat a convertir-se en tendència. La presentadora va dir: “Som aquí amb un rostre molt important que porta 14 anys. a la televisió”.

Realment en porta més, però la comunicadora estava fent referència alhora que Hernández ha passat a Sálvame . El tertulià ha evolucionat molt durant tot aquest temps, tant que ara parla de la seva vida privada sense embuts.

Kiko Hernández demana ajuda per decorar el casament

Kiko Hernández ha compartit una imatge a les seves xarxes perquè els seus fans l'ajudin a organitzar algunes coses de la cerimònia. Serà a Melilla, una ciutat molt especial per a ell, i hi seran presents els col·laboradors més importants de Sálvame . Lydia Lozano i Belén Esteban, entre d'altres, seran testimonis de la seva història d'amor bonica.

Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'
Els companys de Kiko Hernández estaran al casament | Instagram, @kikohernandeztv

Hernández ha canviat de vida i vol que els seus companys, que per a ell són una segona família, hi siguin presents. Aprofita el temps que té lliure a Amèrica per ultimar detalls, vol que tot surti perfecte i per això ha demanat ajut amb la decoració.

El col·laborador ha arrasat als Estats Units perquè ha opinat sobre Shakira i el seu comentari està causant sensació. “No dónes exemple als teus fills”, li ha dit mirant a càmera.