Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'

Kiko Hernández confirma si les seves filles portaran els cognoms de Fran Antón

Kiko Hernández aclareix tots els dubtes sobre aquesta qüestió familiar

Kiko Hernández ha deixat tothom sense paraules amb les seves últimes declaracions públiques. I és que, durant la seva última entrevista, ha desvetllat si les seves filles portaran o no els cognoms de la seva parella actual, Fran Antón.

Després de mesos negant la relació amb aquest director de teatre, a principis de juny, el televisiu va assegurar a Sálvame que, per fi, havia trobat l'amor de la seva vida.

Primer pla de Kiko Hernández al plató de 'Sálvame' el 13 de juny de 2023
Kiko Hernández declara el seu amor a Fran Antón | Mediaset

Tant és així que Kiko Hernández no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de revelar una informació inesperada. "Al setembre, sí que em vull casar amb tu", va assegurar davant de tota l'audiència de Telecinco.

Ara, la revista Lecturas ha publicat, en exclusiva, la darrera entrevista del col·laborador de televisió. L'exgran germà hi ha assegurat que, des que Fran Antón forma part de la seva vida, és una persona totalment diferent. "Estar-hi m'ha canviat tot, és la història d'amor més bonica que he viscut".

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció han estat les declaracions de Kiko Hernández en relació amb les seves filles. I és que, el televisiu no ha tingut cap problema a desvetllar si les petites portaran o no els cognoms de Fran Antón.

Kiko Hernández ja ha pres aquesta important decisió

Kiko Hernández ha revelat la important decisió que ha pres en relació amb les filles. I és que, segons ha confessat a la seva última entrevista, vol que les petites portin els cognoms del seu futur marit, Fran Antón.

Durant la xerrada amb aquesta capçalera, el televisiu ha compartit el paper tan especial que tindran les menors el dia del casament. Tot i que ha assegurat que vol que sigui sorpresa, ja ha anunciat que "hi ha tres coses que passaran" a la cerimònia.

"Em poso a plorar de com és de bonic el que hem organitzat per a elles", ha assegurat Kiko Hernández, visiblement emocionat per la situació.

Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'
Kiko Hernández vol que les seves filles portin els cognoms de Fran | Instagram, @kikohernandeztv

Ha estat en aquest moment quan l'exgran germà ha fet una confessió inesperada. I és que, té molt clar que, després del casament, vol que totes dues portin els cognoms de Fran Antón.

"Sí. Són les meves filles i les seves, s'estimen. Primer el van anomenar 'papa dos', i jo els vaig dir: 'No, pare dos no, pare'", ha confessat Kiko Hernández, amb humor.

A més, i per si no n'hi hagués prou, el col·laborador de televisió també ha revelat que la seva intenció i la de la seva parella és ampliar la família com més aviat millor . "Volem més fills i tenim ganes de fer-ho ja. M'agrada tenir marit i molta família".

D'altra banda, Kiko Hernández ha volgut compartir amb els lectors d'aquesta capçalera un dels moments més especials de la seva vida: el dia que en Fran va conèixer les filles.

Tal com ell mateix ha relatat, a una la va veure al teatre, el dia que "ens vam fer les fotos del petó". "Li vaig dir a una persona 'posa't al mig', perquè la nena tindria quatre anys i mig i no ho entendria".

Muntatge de fotos de Kiko Hernández en primer pla amb la imatge filtrada d'ell besant a Fran Antón López
Fran va conèixer al teatre una de les filles de Kiko Hernández | España Diario

Més endavant, Kiko Hernández va convidar Fran Antón a casa seva per fer l'últim assaig de la seva obra, Distinto . Va ser llavors quan el director de teatre va començar a estrènyer llaços amb les dues nenes:

"Fran estava tota l'estona amb elles, és molt petitó. Cada vegada que acabàvem una actuació venia. Hi ha un moment en què l'anomenen el pare sense saber res", ha recordat Kiko Hernández, amb il·lusió.

Finalment, ha revelat com li va explicar a les filles la seva relació amb Fran. I és que, quan els va dir que "el pare li agrada una altra persona", les nenes ja tenien clar que es tractava d'Antón. "Llavors ja dic: 'Doncs sí, estem dos pares junts', i elles van dir: 'Quin guai, demà ho expliquem a l'escola'".