Muntatge de portada amb Kate Middleton i Meghan Markle

GENT

Meghan Markle fa les maletes després de confirmar-se l'estat de Kate Middleton

Coincidint amb la reaparició de Kate Middleton, Meghan Markle ha pres la decisió de deixar el seu marit i emprendre un viatge

Meghan Markle és plenament conscient dels delicats moments que travessa la Casa Reial britànica. Amb Carles III retirat temporalment pel seu càncer i la Kate Middleton recuperant-se de la seva operació abdominal, el palau de Buckingham pateix un buit de poder.

Tot i això, la duquessa de Sussex ha decidit fer les maletes i emprendre un viatge coincidint amb la reaparició de la Kate. La salut de la Princesa de Gal·les continua sent un misteri, però recentment s'ha confirmat una darrera hora. Una imatge de Middleton amb la seva mare ja circula per tots els mitjans i posa llum sobre la seva desaparició.

Meghan Markle deixa el príncep Enric amb els seus fills: la duquessa de Sussex se n'ha anat de vacances

Enmig de la voràgine en què s'ha convertit la monarquia britànica, la Meghan Markle ha pres una decisió. Carles III continua centrat en la lluita contra el càncer i la Kate Middleton guardant repòs després de la seva operació abdominal.

A això cal sumar-hi la jugada de la Camilla Parker, que va decidir prendre's un respir després d'ocupar el lloc del seu marit a la institució. Precisament això últim és el que ha fet la duquessa de Sussex: la Meghan Markle ha fet les maletes i se n'ha anat de vacances.

Imatge de Meghan Markle posant somrient amb una camisa de ratlles blanca i blava
Meghan Markle se n'ha anat de vacances deixant sol el príncep Enric | GTRES

Coincidint amb l'aparició de la Kate i la confirmació sobre la seva salut, la Meghan decidia desconnectar amb un viatge acompanyada de les seves amigues. El príncep Enric s'ha quedat a cura dels seus dos fills, Archie i Lilibet, mentre la seva dona posava rumb a Utah.

Així ho confirmava una amiga de l'actriu descrivint l'escapada com a "perfecta" amb una imatge al costat de la Meghan. Una imatge que evidencia la felicitat de la duquessa de Sussex i que contrasta amb la preocupació que sobrevola al Regne Unit. De fet, s'ha qüestionat el comportament de Markle just quan la família política afronta el seu pitjor moment.

Sobretot arran de la recent aparició de la Kate Middleton que ja circula per tots els mitjans internacionals. Es tracta de la primera foto de la princesa de Gal·les després de desaparèixer de l'esfera pública per la seva intervenció mèdica.

El secretisme al voltant de la dona del príncep Guillem ha acabat amb la paciència dels britànics que demanen una explicació a la seva desaparició. Són molts dies sense tenir-ne notícies, però per fi se n'ha confirmat l'estat.

Es confirma l'estat de salut de Kate Middleton

Mentre la Meghan lluïa resplendent i feliç en les seves luxoses vacances a Utah, la Kate reapareixia amb cara seriosa. Era la primera vegada que la Princesa de Gal·les era captada pels mitjans després de setmanes sense saber-ne res.

Middleton va ser fotografiada al cotxe de la seva mare asseguda al seient del copilot amb ulleres negres i sense maquillar. Encara que el seu gest llueix tranquil, a ningú no se li ha escapat el rictus seriós tant d'ella com de la seva progenitora. Una imatge amb què es demostra que la dona del Guillem continua convalescent.

Kate Middleton amb ulleres de sol dins un cotxe amb la mare
Kate Middleton reapareix després de la seva operació visiblement seriosa | Twitter, @Srtacotilleo

Des que va ser operada, els rumors sobre el motiu que la va portar a ser intervinguda no s'han deixat de succeir. Tot i això, la Casa Reial només s'ha limitat a dir que tot va anar bé i que reprendrà la seva agenda després de Setmana Santa.

Una escassa informació que no ha servit per satisfer la curiositat de la ciutadania britànica que exigeix més explicacions. Conscients, s'han aventurat a donar l'última hora sobre Middleton que confirma el seu estat de salut.

Afirmen que continua endavant amb la seva recuperació i que aquesta transcorre tal com s'esperava. Dedica el seu temps a llegir i rep la visita dels seus éssers estimats que l'acompanyen i animen al seu dia a dia.

➡️ Gent

Més notícies: