Juliana Canet i una imatge d'ella amb un vestit estiuenc i un emoji de fred
GENT

Juliana Canet reapareix en xarxes i tots es fixen en el mateix: 'Passaràs fred'

Juliana Canet va estar uns dies a Eivissa lluint ropa d'estiu, tot i que la temperatura d'aquest mes de març no l'acompanyava

Juliana Canet, la presentadora del programa Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio, ha tornat a captar l'atenció de les xarxes socials, i el vestidor és el més destacat d'ella. Juliana Canet ha estat recentment a Eivissa durant aquest mes de març i va ser vista lluint una vestimenta feta per a l'estació estival. Això va provocar comentaris sobre la possible incomoditat davant les temperatures encara fresques que hi ha durant aquesta temporada.

En un vídeo compartit al seu Instagram, expressava entusiasme en veure el sol brillar durant la seva estada a Eivissa, aprofitant la Setmana Santa. La presentadora explicava que gràcies a aquest canvi de temperatura es podria posar un dels vestits que havia escollit per a l'ocasió. El conjunt, conformat per un top i pantalons curts amb estampats vermells i blancs, va ser confeccionat per la seva mare.

Juliana Canet lluint la roba estiuenca a Eivissa

Juliana Canet va escollir un vestit estiuenc per passar un dia de març

No obstant això, aquesta elecció va resultar ser totalment inadequada per al clima fred de març, especialment considerant el temporal que afecta actualment Espanya. Tot i el vent gèlid que se sentia en aquell moment, la locutora va optar per complementar el seu abillament amb unes sandàlies obertes i una sobre camisa. Emfatitzava que la camisa era per suportar el vent, però els comentaris dels usuaris van assenyalar el contrari.

Les reaccions en línia no van trigar a arribar, amb molts usuaris advertint Juliana sobre les baixes temperatures de l'època a l'illa. Alguns fins i tot van suggerir que hauria de reconsiderar la seva percepció d'Eivissa, recordant-li que el març no és tan càlid com a les Illes Canàries.

Captura d'uns comentaris a juliana on posa ''heu de deixar de perfomar que venir a Eivissa és com anar a les illes Canàries'' i un altre que posa ''passares freeet''

Tot i això, n'hi va haver d'altres que van prendre un to més positiu a la tinguda escollida per Juliana Canet per al seu dia per l'illa balear. Aquests elogiaven la creativitat de la mare de Juliana per la confecció i comparaven l'estil del conjunt amb l'elegància clàssica de Hollywood d'anys passats.

Juliana Canet ha decidit limitar els comentaris a la seva publicació, potser per no rebre més crítiques sobre la seva vestimenta i la seva manera de viure 'el sol' de les Balears. La màxima a Eivissa és de 20 ° i la mínima de 15 °. Hi ha una alerta per emergència que ha emès l'AEMET (Agència Estatal de Meteorologia) per vents forts, que superaran els 56 km/h.

➡️ Gent

Més notícies: