Muntatge de Julián Muñoz i Mayte Zaldivar amb els papers de l'herència
GENT

Julián Muñoz, disposat a protegir Mayte Zaldívar quan ja no hi sigui

Julián Muñoz pren una important decisió per protegir Mayte Zaldívar i les seves filles quan ja no hi sigui

Julián Muñoz continua fent front al càncer, una malaltia davant la qual tot el seu entorn s'hi ha bolcat, sobretot Mayte Zaldívar.

I, sent conscient de la seva gravetat, tot indica que l'expolític no voldria deixar desprotegida ni Zaldívar ni les filles. Just per això, els hauria cedit una important documentació de què podran fer ús quan ja no hi sigui i que afecta directament Isabel Pantoja.

D'aquesta manera, tot i que Mayte no podrà tenir accés a l'herència de Julián Muñoz, ja que no són un matrimoni, l'exalcalde de Marbella pensa arribar-li certs documents.

Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol, jaqueta marró i les mans a les butxaques al costat de Mayte Zaldívar seriosa amb ulleres de sol i un mocador al coll

Zaldívar i Muñoz van signar el divorci el 2007, per la qual cosa ella no tindria dret a herència o pensió de viduïtat.

Uns documents que podrien suposar un autèntic problema per a la tonellera, tal com informaven des de Fiesta. Es tractaria de   textos redactats durant el pas de l'exalcalde per la presó i que contindrien informació molt compromesa per a Pantoja.

Una cosa, amb la qual cosa Julián planeja deixar tant Mayte com les seves filles, Elia i Eloísa, molt ben protegides quan ja no hi sigui.

D'aquesta manera, elles podran accedir al testimoni a primera mà d'aquestes notes, el contingut de les quals encara no ha sortit a la llum.

Julián Muñoz, disposat a protegir Mayte Zaldívar

I, en cas que en un futur Isabel Pantoja volgués atacar-les o iniciar una guerra, Mayte Zaldívar tindria un important as sota la màniga amb què poder respondre.

"Són molt durs contra ella, personalment i professionalment", han deixat entreveure sobre això. De moment sembla que Pantoja es troba en un gran moment professional.

I és que després de diversos anys tancada a Cantora, plorant pel drama amb els fills i també per la pèrdua de la seva mare, la tonellera ha tornat a somriure.

Julián Muñoz passejant sense pèl, amb jaqueta vermella i armilla blava

Just, mentre que Julián travessa un dels pitjors moments de la seva vida. Tot i que l'exalcalde no està sol ni de bon tros, ja que Mayte Zaldívar no se separa del seu costat. I, si alguna cosa té molt clara, és que pensa romandre al seu costat fins a l'últim dia.

De fet, les darreres imatges que n'hem vist són realment impactants. "Això ho fa per les filles, perquè a ella li importa molt que les seves filles estiguin bé. A més, pensa que ell ha estat un bon pare", asseguren.

"Són imatges impactants per com veiem Julián Muñoz i per tot el que ha passat entre ells. Em dóna tendresa. Tot el que ha passat i s'ha embolicat i, al final, la vida els ha fet estar junts", adverteixen sobre això .

➡️ Gent

Més notícies: