Muntatge amb Yulen Pereira amb Carlo Costanzia i una imatge d'Alejandra Rubio
GENT

Yulen Pereira aclareix el problema amb Carlo Costanzia i fa un favor a Alejandra Rubio

Yulen Pereira ha aclarit quina és la seva relació amb Jeimy, ex de Carlo Costanzia, i acaba ajudant Alejandra Rubio

Yulen Pereira ha reaparegut enmig de l'última polèmica que l'ha esquitxat, i és que aquesta setmana han relacionat l'esgrimista ni més ni menys que amb Jeimy, ex de Carlo Costanzia.

Així, Pereira anava al plató de Fiesta per aclarir quina relació uneix realment a Jeimy i si ha tingut algun problema amb Carlo Costanzia. I, de passada, també s'ha acabat fent un favor a Alejandra Rubio. I és que la noia ja deixava molt clar que es negava a opinar sobre el tema o parlar sobre Jeimy.

I, òbviament, just li tocava pronunciar-se, Yulen se li ha avançat per tancar d'una vegada per totes amb la polèmica.

Captura de Yulen Pereira a 'Festa'

A més, Pereira aprofitava també per llançar una clara petició, i és que el jove vol que se'l conegui només per la seva trajectòria esportiva.

D'aquesta manera, Yulen Pereira ha deixat molt clar que tot i que la Jeimy li sembla una noia molt atractiva, no té res seriós amb ella i no la veu preparada per començar una relació.

"Estic bé encara que sorprès per la notícia perquè no estem junts", ha confessat a Emma García. "No som parella, mai ho hem estat encara que sí que és veritat que ens coneixem des de fa un mes i mig", ha explicat.

I aquí ha revelat la manera com va conèixer la jove. "La vaig conèixer per xarxes, quan la vaig veure a TikTok vaig dir 'wow, quina dona'", assegura.

Yulen Pereira parla sobre el seu suposat enfrontament amb Carlo Costanzia

Tot i això, sembla que la situació no ha anat a més, sobretot perquè Jeimy fa poc que trencava amb Carlo Costanzia.

"Ella ha sortit d'una relació fa poc temps i no era el seu moment", ha expressat Yulen. Però, tot i això, sembla que a l'esgrimista tampoc no li interessava tenir res seriós amb això.

"A mi realment no m'hauria agradat tenir res més amb ella, igual que a ella tampoc amb mi, li desitjo el millor i espero que ella també a mi", declarava.

I, respecte al seu suposat enfrontament amb Carlo Costanzia, que no s'hauria pres gens bé aquest nou romanç del seu ex, Yulen també ho ha negat.

"Em sorprèn que aquest rumor hagi arribat aquí perquè no hi havia ningú ni hi ha imatges, jo no ho he explicat, ella no ho sé. Jo mai he vist Carlo mentre estava amb Jeimy, si ell ens ha vist això ja no ho sé", ha comentat.

Muntatge de Carlo Costanzia seriós amb collarets d'or a 'De Viernes!' i Alejandra Rubio somrient a 'Fiesta'

"Jo m'he creuat una vegada amb ell, però simplement ens mirem, no ens dirigim la paraula. Jeimy mai m'ha parlat de Carlo i no és cert que hàgim tingut una topada com estan explicant", aclaria contundent.

➡️ Gent

Més notícies: