Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i la seva parella, Ana Soria, tots dos amb rostres seriosos
GENT

Ana Soria revela per què 'se li accelera el pols' en pensar amb Enrique Ponce

Ana Soria ha compartit un revelador missatge sobre Enrique Ponce just abans que torni a les arenes

L'Ana Soria i l'Enrique Ponce travessen el seu millor moment, cosa que demostra una vegada més que viuen en una constant lluna de mel.

Tot i els constants rumors que apunten a una crisi, ells s'han esforçat per demostrar que el seu amor pot amb tot. Allunyats del focus mediàtic, i portant el seu romanç amb la màxima discreció possible, l'Ana Soria acaba de llançar tota una declaració d'amor a les xarxes socials.

Post d'Ana Soria a Instagram amb Enrique Ponce torejant el 12 d'abril de 2024

I just abans que l'Enrique Ponce torni les arenes, la que serà la seva darrera temporada abans de retirar-se. Una decisió molt meditada i que li permetrà refermar la seva relació amb Sòria, amb la qual fins i tot podria tenir plans de casament.

"Se m'accelera el pols quan penso en el poc que queda… per veure't tornar a brillar", ha compartit emocionada al costat d'una imatge de Ponce torejant.

No és cap secret que Soria està molt nerviosa per aquesta nova reaparició del torero, sobretot perquè ho passa realment malament en veure'l a l'arena.

Ana Soria, molt afectuosa amb Enrique Ponce

De la mateixa manera, la noia ha aprofitat per agrair tots aquests missatges d'afecte que han anat rebent. "Gràcies a tots els que heu estat i estareu", ha comentat.

Sens dubte, l'Ana Soria serà el gran suport de l'Enrique Ponce en aquest gran gir professional que està a punt de fer, i que arriba tres anys després d'haver anunciat la seva retirada oficial.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós

Un retorn que tindrà lloc a la plaça de toros de Nimes, que és força especial per a la parella. Sobretot, perquè va ser precisament en aquella sorra en què el destre va escriure la lletra A amb la punta del peu.

Un homenatge tendre a la seva parella amb qui l'Enrique Ponce deixava ben clar l'amor que sent per l'Ana Soria. Sobretot perquè arribava en un moment en què la seva relació es veia qüestionada.

Aquest gest recent de l'Ana Soria arriba poc després que decidís esborrar tot rastre del seu xicot a les xarxes socials. Cosa que segons ella mateixa explicava, no té res a veure amb una ruptura o problemes a la seva relació.

➡️ Gent

Més notícies: