Muntatge d'Ángela Porteroo i Julián Contreras amb signes d'interrogació

GENT

Julián Contreras dona una informació després de les acusacions contra Ángela Portero

Julián Contreras ha donat la cara després d'acusar Ángela Portero d'estar mentint. Van tenir un enfrontament que encara no està resolt

Julián Contreras i Ángela Portero van tenir un enfrontament a principis de gener a ¡De Viernes! que va acabar amb serioses acusacions. Contreras va assegurar que Ángela no li donava la raó, i el motiu no era cap altre que perquè ella era fan del seu germà, Fran Rivera. Per la seva banda, Portero va revelar a les seves xarxes socials que havia rebut insults per part de Julián per treure-li la raó.

Després d'aquestes acusacions, Julián Contreras ha reaparegut i ha aportat una dada clau. Insisteix que el seu conflicte amb Ángela Portero no té solució perquè, segons el seu punt de vista, està condicionada per Fran Rivera. Suposadament, la informació que li ha donat el torero li impedeix veure la veritat.

Julián torna a Telecinco amb una notícia que ha sembrat la polèmica. “A mi no m'ha desnonat ningú”, ha declarat alt i clar. Ho ha fet just després que l'hagin acusat d'haver deixat sense pagar el pis que tenia llogat a Móstoles (Madrid).

Una foto de Julian Contreras durant la promoció de la nova entrevista
Julián Contreras torna a Telecinco | Telecinco

Julián considera que ha estat víctima d'una informació falsa, tot i que reconeix que una part dels rumors són certs. Admet que els seus problemes econòmics li van impedir fer front a alguns rebuts. Però assegura que la seva intenció mai no ha estat generar un deute a ningú, de fet aquest assumpte està en mans dels seus advocats.

Julián Contreras aporta una nova informació

Julián Contreras, durant el vídeo de promoció de la seva entrevista a ¡De Viernes!, parla d'Ángela Portero. Torna a acusar-la de nou pel mateix, no té por i es retrobarà amb ella mantenint la mateixa postura.

“No em diguis fanàtica perquè no soc cap fanàtica! Ni em diguis fanàtica, ni em perdis el respecte”, li va advertir Ángela durant la seva última topada. Contreras continua sostenint que “la maquinària” que hi ha darrere del seu germà impedeix a l'Ángela ser objectiva.

Muntatge d'Ángela Portero a Telecinco amb Carmen Ordóñez i Julián Contreras
Ángela Portero s'ha vist esquitxada per la polèmica | Telecinco, Europa Press, e-noticies.cat

Tot i això, vol que els espectadors de Telecinco coneguin la veritat sobre la seva situació econòmica. Per això ha fet cas omís als retrets d'Ángela Portero i ha decidit tornar al programa que presenta Santi Acosta.

Contreras ha donat una informació: ningú l'ha fet fora del pis que tenia de lloguer. Ara ha d'argumentar la postura, una tasca que no li resultarà senzilla perquè cada cop té més enemics.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A E-Noticies vam tenir oportunitat de parlar amb Ángela Portero. Ens va explicar que no estava disposada a tenir problemes amb Julián, perquè sempre serà el fill de Carmen Ordóñez. La periodista era una de les grans amigues de Carmina, cosa que li impedeix fer mal a Contreras de forma gratuïta.