Fotomuntatge de Julia Otero amb una imatge de la seva filla Candela i una emoticona de sorpresa

GENT

Julia Otero i el desconegut detall de la seva filla Candela que sorprendrà molts

Julia Otero i Josep Martínez fa més de dues dècades que tenen una relació i tots dos tenen una filla en comú, Candela, de 27 anys

Julia Otero és una de les històriques periodistes del nostre país. El seu treball és conegut per tots i alguns detalls de la vida personal també. Tot i això, la seva filla Candela no ha volgut seguir els passos de la seva mare i ha decidit mantenir-se fora del focus mediàtic.

Julia Otero està casada amb el metge Josep Martínez, actual cap de les Urgències Domiciliàries a l'Hospital de Barcelona. El qual també és membre del Consell d'Administració de la companyia d'assegurances Assistència Sanitària, segons indica el perfil de Linkedin.

Julia Otero i Josep Martínez fa més de dues dècades que tenen una relació. Tots dos tenen una filla en comú, la Candela, de 27 anys, que aspira a ser metge com el seu pare. Va ser l'any 1996 quan la parella va donar la benvinguda a la seva petita.

El desconegut detall de Candela, la filla de Julia Otero

Tot i la fama de Julia Otero, la presentadora sempre ha intentat mantenir la seva vida familiar en la més absoluta intimitat. Han estat molt poques les vegades que Julia Otero i Josep Martínez han posat junts, igual que amb la seva filla Candela.

Tan sols en una ocasió, just quan Julia Otero s'estava recuperant de la seva malaltia, Candela va recollir un important guardó en nom de la seva mare. Ho va fer per voluntat pròpia, ja que l'ocasió s'ho mereixia.

D'aquesta manera, Candela va assegurar que Julia Otero és "una persona molt afectuosa i tolerant. És un referent pel que fa a la llibertat i el feminisme. És una mare espectacular", va concloure. 

No obstant això, a les seves xarxes socials, Julia Otero sí que comparteix diverses fotografies familiars. Unes instantànies que posen sobre la taula l'immens orgull que sent per la seva filla. A més, hi ha un detall de Candela que molts desconeixen i que emfatitza la bona relació que hi ha entre mare i filla.

Doncs bé, per a sorpresa de molts, Candela porta com a primer cognom el de la seva mare, és a dir, Otero. En una ocasió, li van preguntar a la comunicadora el perquè de la decisió de posar el seu primer cognom a la seva filla en comptes que el del seu pare.

"És una reivindicació de no acceptar l'statu quo perquè sí. Cal tenir en compte un altre tipus de raons i no el que mana la tradició", va sentenciar Julia Otero.

➡️ Gent

Més notícies: