Amador Mohedano somrient en un photocall al 2016

Amador Mohedano dona el primer pas per explicar la seva veritat sobre Rocío Jurado

Amador Mohedano ja ho té tot a punt per fer pública la seva versió

Amador Mohedano ja ha fet el primer pas per revelar tota la veritat sobre la vida de la seva germana, Rocío Jurado. I és que, segons ell, hi ha grans diferències entre la història que ha explicat la seva neboda Rocío i les seves vivències personals.

L'agost del 2022, i després de l'emissió d'En el nombre de Rocío, el de Chipiona va estrenar a YouTube, Mi hermana del alma, la seva primera sèrie documental.

Rocío Jurado amb Amador Mohedano en un esdeveniment
Amador Mohedano ha fet la seva pròpia docuserie sobre la vida de Rocío Jurado | Cadena 100

Amador Mohedano va compartir amb tots els usuaris d'aquesta plataforma la seva versió sobre com ha estat la vida de la seva germana. A més, també va parlar del que, segons ell, ha passat a la família durant tots aquests anys. Unes vivències que tenen poc a veure amb les que ha relatat la seva neboda.

I per explicar la seva veritat, el televisiu va intentar “fer un documental amb gent que ha viscut al costat de Rocío”. Tant és així que va comptar amb la presència de la seva germana Gloria i el seu cunyat José Antonio.

Com es podia esperar, Amador Mohedano no va estar només en aquest desafiament audiovisual. I és que Juanjo, propietari del canal Juanjo Vlog, va dirigir el projecte i va acompanyar el televisiu durant tota aquesta aventura.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara, un any després de l'emissió d'aquesta primera temporada, el televisiu ha fet un pas endavant. I és que, segons ha transcendit a través de les xarxes socials, ja tindria tot a punt per arribar a una nova entrega.

N'és una prova l'últim avenç que el youtuber ha publicat a les xarxes socials. S'hi poden veure algunes escenes que formaran part de La meva germana de l'ànima 2.

Amador Mohedano ha fet el primer pas: finalitza els enregistraments de la seva segona temporada

Amador Mohedano i Juanjo estan de celebració. I és que, després de mesos de treball dur, per fi han pogut compartir, en primícia, el primer tràiler de la segona temporada de la seva docusèrie.

Així mateix, ho ha anunciat el youtuber a través del perfil de Twitter. "Avanço en exclusiva del documental d'Amador i JuanjoVlog, Mi hermana del alma 2", ha escrit el propietari del canal.

En aquestes imatges es poden veure algunes de les localitzacions que Amador Mohedano i el seu amic han visitat per elaborar aquesta peça audiovisual. Tot això acompanyat de la mítica cançó, Hoy tengo ganas de ti, de fons.

Com es podia esperar, aquest avenç ha provocat un gran enrenou a les xarxes socials. "Esperem amb ànsia", ha assegurat un dels simpatitzants de l'exmarit de Rosa Benito.

Per contra, altres no han trigat a carregar durament contra Amador Mohedano per tot el que ha desvetllat a través de la seva docuserie. "Si el veiés la germana de l'ànima, li treia els ulls per parlar així del que més volia al món, la seva filla Rocío".

Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret
Amador Mohedano emet un primer avançament de 'La meva germana de l'ànima 2' | GTRES

A més, aquesta internauta no ha dubtat a assegurar que són uns "pocavergonyes" per "viure de Rocío Jurado" i "tirar per terra la seva filla". "No sé com podeu dormir a les nits", ha afegit tot seguit.

Tot i la gran expectació que ha generat aquest avenç, Amador Mohedano i Juanjo encara no han revelat la data oficial de la seva estrena. Tot i això, han volgut tranquil·litzar tots els seus seguidors i, per això, han assegurat que "molt aviat" La meva germana de l'ànima 2 estarà disponible a través de YouTube.

Amador Mohedano només vol que se sàpiga la seva veritat

Durant la primera temporada de Mi hermana del alma, Amador Mohedano va comentar algunes de les diferències que existien entre el discurs de la seva neboda Rocío i el seu. Tot i això, les més sonades van ser les que estaven directament relacionades amb la figura de José Ortega Cano.

En diverses ocasions, Carrasco ha parlat sobre la mala vida que, segons ella, va donar el destre a Rocío Carrasco. Tant és així que va arribar a compartir amb tota l'audiència de Telecinco alguns dels episodis més durs del seu matrimoni.

Muntatge en primer pla de Rocío Carrasco i Amador Mohedano seriosos
Amador Mohedano desmenteix el testimoni de la seva neboda | Mediaset, E-Noticies

"Un dia em va trucar a les tres del matí i em va demanar que anés a recollir-la. Hi vam anar corrents i me la vaig trobar asseguda a les escales de la finca amb dues maletes", va confessar la neboda d'Amador Mohedano.

Després de fer pública aquesta història, Carrasco no va dubtar a carregar durant contra Ortega Cano: "Ell sap que no es va portar com s'havia de portar amb ella, que va ser mala persona".

Després d'escoltar aquest testimoni, és difícil pensar que algun membre dels Jurado-Mohedano pugui tenir algun tipus de simpatia cap al dretà. Tot i això, Amador Mohedano només té bones paraules per al seu cunyat. "Soc el seu cunyat i la seva parella".