Muntatge d'Eladio, nuvi d'Ana María Aldón, somrient i José Ortega Cano seriós davant la premsa

La decisió de José Ortega Cano que ha fet feliç el nuvi d'Ana María Aldón

Eladio, nuvi d'Ana María Aldón, ha lliurat un anell de compromís a la dissenyadora

José Ortega Cano ha pres una determinació: no involucrar-se en la nova vida d'Ana María Aldón i no suposar-hi un obstacle. Quan va sortir a la llum la història d'amor d'Ana María i Eladio, el seu futur marit, tothom va pensar en Ortega. El torero va prometre que no tenia cap problema i que estava encantat amb la nova il·lusió de la seva exdona.

José Ortega Cano va decidir signar els papers del divorci i aquest gest ha fet molt feliç el nuvi d'Ana María. Tot i que només fa uns mesos que estan junts, Eladio vol casar-se amb la col·laboradora i li va proposar matrimoni en ple directe. Aldón ha mostrat l'anell que li ha regalat el seu promès, una joia fabricada amb or i diamants.

Post d'Ana María Aldón a Instagram amb la seva parella amb les cares juntes en un restaurant a la platja el 17 de juliol de 2023
Ana María Aldón està feliç amb Eladio | @anamariaaldon, Instagram

La revista Semana confirma que el gest que Ortega Cano va tenir amb Ana María va ser determinant perquè aquesta pogués formalitzar la seva relació amb Eladio. L'empresari asturià està més feliç que mai, per això ha fet un pas endavant i l'hi ha lliurat un anell de compromís a la seva xicota. Ja no hi ha marxa enrere, tot i que Gema Aldón, filla de la tertuliana, no està d'acord amb el casament.

Primer pla de José Ortega Cano als Premis Carrusel
José Ortega Cano no està en contra d'Ana María Aldón | GTRES

Ana María té un altre fill amb Ortega Cano, però en aquest sentit no hi ha cap conflicte perquè el torero no hi ha posat cap impediment. Comprèn que la seva exdona hagi refet la seva vida i respecta que el fill que tenen en comú comparteixi temps amb Eladio. Tot això ha ajudat l'empresari a continuar avançant en la relació amb Aldón.

Ana María Aldón ja no es recorda de José Ortega Cano

La prova del bon comportament de José Ortega Cano és que Ana María ja no se'n recorda. Mai el nomena a cap plató de televisió i abans li llançava moltes indirectes. "Eladio em fa sentir que soc la seva prioritat", va declarar quan va sortir a la llum la història d'amor amb l'empresari.

Molts es van adonar que Aldón estava carregant de manera indirecta contra el torero, però els temps han canviat i ara no tenen conflictes. Ortega Cano va decidir signar els papers del divorci després d'una llarga negociació. Gràcies a aquest gest, la dissenyadora es podrà casar amb el seu xicot, tot i que encara no té cap data.

Post d'Instagram d'Ana María Aldón amb la mà agafada amb la d'Eladio i el missatge d'amor
Ana María Aldón ha mostrat el seu anell a Instagram | Instagram, @anamariaaldon

La joia que Eladio va entregar a la dissenyadora costa 2.500 euros, encara que per a ella això no és l'important. "És un anell preciós, però també et dic que si hagués estat de llauna per a mi té el mateix valor". Els detalls que el seu xicot ha tingut amb ella l'han ajudat a oblidar-se definitivament d'Ortega Cano.