Fotomuntatge de Pep Guardiola amb la seva filla, Maria Guardiola

Maria, la filla més famosa de Pep Guardiola, sorprèn amb la seva nova imatge

La més gran de Pep Guardiola ha tornat a deixar els seus seguidors amb la boca oberta

La filla més famosa de Pep Guardiola, Maria, sempre ha estat allunyada del focus mediàtic. La catalana, que resideix a Londres amb la seva família, ja fa uns anys que ha començat a obrir-se camí al món de les xarxes socials i el modelatge.

I sí, Maria Guardiola ha tornat a deixar de pedra tothom. La joveinfluencer mai no defrauda. I és que no és la primera vegada que Maria Guardiola impacta els seus seguidors amb les publicacions d'Instagram.

Sempre té preparada una sorpresa per als més de 800.000 fans d'Instagram, ja que la catalana mostra petites dosis de la seva luxosa vida a través de les xarxes socials.

La nova imatge de Maria Guardiola

La filla gran de Pep Guardiola ja ens té acostumats a mostrar els canvis de look. Fa un temps vèiem com la catalana apostava per una cabellera rossa platí i no fa gaire vam poder veure que va decidir passar-se a la xocolata bruna.

D'aquesta manera, Maria Guardiola decidia canviar el color dels seus cabells a un castany fosc. Després de l'estiu, i amb l'arribada de la tardor, la noia s'ha animat amb un canvi radical. Un fet que, evidentment, va revelar en una fotografia al seu compte d'Instagram.

Ara, tal com hem pogut veure a les seves recents publicacions, Maria Guardiola es troba gaudint d'un viatge. I el cert és que la filla de Pep Guardiola i Cristina Serra ha cridat l'atenció amb un nou canvi. Aquesta vegada, en la manera de vestir.

Tal com s'observa a les imatges, podem veure una Maria Guardiola amb una vestimenta més sòbria. A les fotos publicades per ella mateixa, podem observar com porta uns pantalons texans de pota d'elefant amb uns elegants talons marrons acabats en punta.

Imatge d´una publicació d´Instagram de Maria Guardiola vestida amb uns texans de pota d´elefant
Maria Guardiola amb el seu look més sobri. | Instagram, @maria.guardiola

Un outfit coronat amb una maxi jaqueta de color negre i un fi cinturó per estilitzar la figura. A la següent imatge, on apareix en un bany espectacular, Maria Guardiola vesteix amb una elegantíssima camisa blanca cordada fins al coll al més pur estil Coco Chanel.

Imatge d'una publicació d'Instagram de Maria Guardiola en un bany elegant
Maria Guardiola més elegant que mai. | Instagram, @maria.guardiola

Maria Guardiola és una amant de la moda igual que la seva mare, Cristina Serra. I és que la dona de Pep Guardiola té la seva pròpia marca, Serra Claret. La seva botiga de luxe és una de les més populars, ja que entre els seus principals clients hi ha grans jugadors de futbol.