Muntatge amb un primer pla d'Ana María Aldón somrient amb els cabells curts i la mà amb un anell daurat

Ana María Aldón pren una estranya decisió amb el regal que li ha fet el seu xicot

Ana María Aldón ha mostrat el seu anell de compromís i després se n'ha penedit

Ana María Aldón està travessant un dels moments més plens de la seva vida i ha volgut compartir-ho amb el seu estimat públic. Es casarà amb Eladio, un empresari asturià que li va robar el cor fa uns quants mesos i que li ha demanat matrimoni. Ana María ha pres una estranya determinació amb l'anell que li va regalar el seu promès: mostrar-ho a les xarxes socials i després esborrar la foto.

Ana María Aldón sempre ha rebut el mateix estil de crítiques, l'acusen de voler cridar l'atenció i de fer diners a la crònica social. Tot i això, la col·laboradora ha rebutjat grans ofertes per parlar de la seva vida privada i ha donat grans notícies de forma gratuïta. A E-Notícies ens hem posat en contacte amb ella més d'una vegada i sempre ens ha atès en un to molt amable.

Post d'Instagram d'Ana María Aldón amb la mà agafada amb la d'Eladio i el missatge d'amor
Ana María Aldón ha escrit un romànic missatge que després ha esborrat | Instagram, @anamariaaldon

Ana María ha decidit presumir de la joia que li ha regalat el seu xicot a Instagram, però minuts després se n'ha penedit. En un primer moment, ha publicat una bonica foto del seu anell de compromís i més endavant l'ha esborrada. El problema és que ja era massa tard perquè els seus seguidors havien vist la imatge.

Ana María ha acompanyat la foto del seu anell amb un text molt romàntic que demostra com està d'enamorada. Per què ha decidit eliminar-lo? Hi ha diversos motius, però sobretot un sona amb força: Eladio no es vol exposar públicament.

Ana María Aldón decideix esborrar la foto del seu anell

Ana María ha demostrat tenir una gran sensibilitat i ha escrit un text bonic per celebrar el seu amor per Eladio. L'empresari li ha entregat la joia per formalitzar el compromís que li va proposar en directe. Recordem que va entrar en directe al programa Fiesta i li va proposar matrimoni davant dels espectadors de Telecinco.

Post d'Ana María Aldón a Instagram amb la seva parella amb les cares juntes en un restaurant a la platja el 17 de juliol de 2023
Ana María Aldón està molt enamorada | @anamariaaldon, Instagram

"I la brillantor de l'amor a la seva mirada. Comencem un viatge cap a un futur junts, ple d'amor i complicitat. Per això i per un milió de coses més Sí!! Vull passar la resta de la meva vida amb ell", escriu Aldón.

Ana María coneix perfectament com funciona el món del cor i ha fet un pas enrere per protegir el seu futur marit. A E-Notícies hem analitzat les darreres publicacions de la col·laboradora a Instagram i totes estan relacionades amb la seva nova empresa.

Muntatge del primer pla d'Ana María Aldón amb el logotip de la seva botiga online
Ana María Aldón ha fundat la seva pròpia empresa | Europa Press, E-Noticies

Aldón ha fundat una botiga de roba que està sent tot un èxit i potser no vol barrejar allò personal amb allò professional. És possible que pretengui utilitzar les seves xarxes per promocionar els seus nous projectes. Per això ha eliminat la famosa imatge del seu anell de compromís.