Persones participant en un programa de televisió anomenat "Y ahora Sonsoles".
GENT

José Manuel Parada se sincera a 'Y ahora Sonsoles' sobre el seu major compte pendent

José Manuel Parada s'ha estrenat com a col·laborador a 'Y ahora Sonsoles' després d'emportar-se un gran ensurt de salut

José Manuel Parada ja s'ha estrenat avui com a col·laborador a Y ahora Sonsoles, on ha complert la promesa que va fer fa uns dies.

I és que, després de rebre l'alta, Parada entrava en directe al programa deSonsoles Ónega per compartir una gran notícia. Primer, que visitaria el plató quan ja estigués més recuperat. A més, ha aprofitat l'ocasió per revelar quin és el seu compte pendent més important: ser pare.

I, segon, que es convertiria en col·laborador, acompanyant Sonsoles cada tarda. Així, aquest mateix dilluns Parada s'ha presentat al plató d'Y ahora Sonsoles guanyant-se una gran ovació per part del públic.

Tres persones estan assegudes en un set de televisió, amb un cartell que diu

Ocasió, en què José Manuel ha aprofitat per sincerar-se sobre el seu veritable estat de salut. Tot i que, segons ha explicat, són notícies molt bones i que deixen entreveure que ja està molt recuperat.

"Dona gust retrobar-se aquí amb tants amics i, sobretot, amb tu. Aquesta setmana ja em treuen els punts, que jo deia que era de la columna", s'ha sincerat amb Sonsoles Ónega.

José Manuel Parada se sincera a Y ahora Sonsoles sobre el seu major compte pendent

"Tenia uns mals d'esquena insuportables, però resulta que tot era de la vesícula", ha explicat.

"Ja em trobo molt millor. Que gran la salut, Sonsoles! Perquè només quan falta, ens adonem. Després la recuperem i se'ns oblida".

De la mateixa manera, Sonsoles Ónega li ha advertit que el públic del programa és força exigent.

José Manuel Parada rep l'alta després de ser operat d'urgència a l'anar a l'hospital per un dolor fort.

"Fa només una setmana el vam veure molt malalt i era operat de la vesícula. Ara, Parada ha tornat a viure i també a la feina", comentava la presentadora.

D'altra banda, però, José Manuel també espera reprendre la seva assistència en nombrosos actes socials. "Estem molt feliços per tenir-te aquí", li ha dit Sonsoles.

José Manuel Parada ha reconegut que aquest duríssim episodi li ha servit per adonar-se de la fugacitat de la vida.

Tres persones apareixen en un programa de televisió anomenat

Segons ha explicat, una de les coses que més el preocupaven era la reacció de la seva mare, que "per sort no se n'ha assabentat de res".

A més, ha compartit la important lliçó que ha après gràcies a aquest ensurt. "Només val la pena viure per viure. No saps què és anar a urgències i que et diguin que t'operaran".

"Et planteges moltes coses, fins i tot si et despertaràs", ha revelat molt emocionat.

De la mateixa manera, Parada ha compartit un dels grans laments. I és que li hauria encantat complir el somni de convertir-se en pare.

"M'hauria agradat ser pare i ho vaig desaprofitar, encara que vaig tenir diverses oportunitats. Ara ja em veig gran", assegura.

➡️ Gent

Més notícies: