Primer pla de Jorge Javier Vázquez plorant en una de les imatges del seu homenatge des de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023
GENT

La veritat que Telecinco amaga sobre Jorge Javier Vázquez: per què es nega a tornar

El veritable motiu pel qual Jorge Javier Vázquez no va ser a la final de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez no passa el seu millor moment, cosa que no és cap secret per a aquells que el coneixen. De fet, el seu delicat estat fins i tot li impedia ser present al final de 'Sálvame'.

Alguna cosa, que deixava els seguidors del programa completament decebuts, ja que esperaven veure'l per última vegada al capdavant del programa que ha marcat la seva vida durant els darrers 14 anys.

Però, quina és la veritat sobre aquesta absència sonada? Segons ha revelat David Valldeperas , gran amic de Vázquez i director de 'Sálvame', van intentar fins a l'impossible perquè Jorge Javier estigués present.

Jorge Javier Vázquez recolzat a l'espatlla de David Valldeperas a Sálvame
David Valldeperas ha donat la darrera hora sobre Jorge Javier Vázquez | Mediaset

Tot i això, també té clar que el de Badalona actualment es troba travessant un procés força delicat i que li portarà temps acceptar els últims cops rebuts per part de Telecinco.

"Està fent el seu trajecte, sí, diríem que està fent el trajecte", ha dit sobre el seu estat. "Està bé, pots parlar-hi i et dóna explicacions de coses, però crec que necessita el seu procés. Han passat moltes coses els últims mesos", ha explicat.

Jorge Javier Vázquez, amb rostre seriós, al plató de 'Sálvame'
Jorge Javier Vázquez fa temps que està allunyat de la televisió | Mediaset

Jorge Javier Vázquez travessa un moment delicat

"Vam estar intentant fins al mateix matí del 23. Hi havia possibilitats de si i no, volíem veure si podríem arrossegar-ho", ha reconegut. "És que un final sense ell és com que el final no està escrit, perquè perquè s'acabi definitivament ell ha de tancar la guingueta", assenyalava emocionat.

De moment, l'últim cop que vam tenir notícies sobre Vázquez va ser el 4 de juny, quan va compartir aquell demolidor comunicat en què anunciava que es retirava de la televisió temporalment.

Des d'aleshores, ni rastre d'ell, tret de comptades aparicions en públic anant a l'hospital o acompanyat per fidels amics com Rocío Carrasco, que no li deixen anar la mà.

De fet, fa poc una altra gran amiga del presentador, Patricia Donoso , explicava com es troba al mig del seu pitjor moment.

"Recolzant Jorge Javier també, que estem al telèfon sempre. És un gran presentador, un gran amic per a mi i també un gran suport. Estem en contacte sempre", assegurava.

A més, també aprofitava per enviar-li tot el seu afecte. "Et trobo molt a faltar i t'estimo", li ha transmès.