Primer pla de Fidel Albiac amb rostre somrient
GENT

Fidel Albiac i les proves que mostren com era la seva relació amb Pedro Carrasco

És cert que Fidel Albiac i el boxejador es portaven malament?

Si s'ha parlat d'un tema durant anys, aquest ha estat el de la veritable relació de Fidel Albiac amb els familiars de la seva dona, Rocío Carrasco. Especialment, amb Pedro Carrasco, el seu sogre, del qual sempre s'ha dit que mai no va tenir bona relació amb la parella de la seva filla.

Han estat molts els familiars de la filla de 'La más grande' que han afirmat que entre ells hi va haver dues discrepàncies i que al boxejador no tenia en gràcia l'advocat. Una informació que també l'ha donat moltes vegades la vídua de l'esportista, Raquel Mosquera.

En qüestió, l'única persona que ha apuntat tot el contrari ha estat la mateixa Rociíto, que a la seva docusèria va explicar que, si bé al principi entre el seu pare i Fidel Albiac van existir diferències, la veritat és que, al final, es van acabar portant bé.

Però, què hi ha de cert en això? Doncs, gràcies a l'homenatge que li va rendir la filla de 'La Jurado' al seu pare, s'ha descobert finalment com era la relació de Fidel Albiac amb el gran Pedro Carrasco.

Muntatge amb fotos primer pla de Pedro Carrasco i Fidel Albiac, tots dos amb rostres seriosos
Per fi s'ha aclarit tota la veritat que hi ha sobre la relació que hi va haver entre Pedro Carrasco i Fidel Albiac | GTRES, Europa Press, E-Noticies

Al descobert com es portava realment Fidel Albiac amb el seu sogre

Des de temps immemorials s'ha dit que Fidel Albiac no era ben vist per cap dels familiars de Rociíto. Ni tan sols ho era per Pedro Carrasco, que, segons van apuntar fonts properes, no li feia gràcia que tingués una relació amb la seva filla perquè creia que era mala influència.

A més, segons diuen les males llengües, Fidel Albiac podria haver estat un dels responsables pels quals el pare i la filla es van distanciar. Per contra, Carrasco sempre ha assegurat que tots dos es portaven molt bé, tret del principi del seu festeig.

Dues teories molt oposades que ens fan dubtar qui diu la veritat i qui menteix. Sembla que ara, per fi, després de tant de temps s'ha aclarit una mica aquest tema i s'ha sabut com es portaven tots dos.

Amb motiu del tribut que Rociíto va rendir-li al seu pare, Fidel Albiac, com era evident, la va acompanyar per ser present en aquell moment tan important per a la seva dona.

Foto de Rocío Carrasco i Fidel Albiac entre els asistents a la inauguració del monument en honor a Pedro Carrasco a Huelva
Fidel Albiac va voler presenciar l'homenatge de Carrasco en senyal de respecte i admiració | GTRES

Tot i això, aquesta no hauria estat l'única raó de la presència del sevillà en aquest acte. I és que, que acudís a aquest homenatge del boxejador diu molt, i és que no s'hauria endut tan malament com sempre s'ha rumorejat.

La seva compareixença va ser una clara mostra de respecte i afecte a la figura de Pedro Carrasco, atès que no hi tindria cap obligació. Només calia veure la cara d'admiració de Fidel Albiac en tot moment en escoltar la seva dona parlant del boxejador.

Per descomptat, és un assumpte que, sabem que seguirà estant en boca de tots els mitjans, passi el que passi. Sobretot, ho estarà en un futur no gaire llunyà perquè la dona de Fidel Albiac està preparant una nova sèrie sobre els seus pares, de manera que no hi ha cap dubte que es reactivarà aquest tema.