Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App

Rocío Flores publica una foto del seu germà que sorprendrà Rocío Carrasco

Rocío Flores fa una revelació important a través del seu compte d'Instagram

Rocío Flores torna a les seves xarxes socials per compartir la imatge amb què deixarà sense paraules la seva mare. I és que, després del que ha passat els últims dies a la família, la influencer vol deixar clar que compta amb el suport d'algú molt especial: el seu germà.

Fa uns dies, tot apuntava que l'hereva de 'la más grande' i David Flores es veurien les cares en seu judicial per primera vegada després d'anys. Però res més lluny de la realitat.

Muntatge de fotos de Rocío Carrasco i els seus fills: Rocío Flores i David Flores Carrasco
Rocío Flores es va quedar molt afectada en veure que la seva mare no anava al judici | España Diario

I és que, aquest 28 de juny estava previst que la mare de Rocío Flores s'assegués a la banqueta dels acusats per un suposat delicte d'abandonament de família.

No obstant, després de no ser "notificada correctament", la dona de Fidel Albiac va optar per no personar-se als jutjats penals de Madrid. Cosa que va deixar la seva filla veritablement afectada.

Segons ha assegurat Rocío Flores al canal de YouTube, Derecho al corazón, "hauria de ser la primera vegada que la tingués a veure i la veritat és que estava força nerviosa".

Ara, i després de recompondre's d'aquest nou cop, la noia ha tornat al seu Instagram per compartir una imatge que, de ben cert, sorprendrà la seva progenitora.

Rocío Flores se sent molt acompanyada pels seus

Rocío Flores torna a presumir de la bona relació que manté amb el seu germà a les xarxes socials. I és que, dies després de la no celebració d'aquest judici, ha tornat al seu Instagram amb una reveladora fotografia.

Fa tot just unes hores, l'excol·laboradora d' El programa de AR ha compartit a les històries d'aquesta xarxa social l'últim pla que ha organitzat amb el seu germà David.

Storie de Rocío Flores a Instagram amb Manuel Bedmar, David Flores i uns amics a la platja el 3 de juliol de 2023
Rocío Flores sorprèn la seva mare amb aquesta reveladora instantània | Instagram, @rotrece

En aquesta instantània es pot veure Rocío Flores envoltada pel seu xicot, el seu germà i tres amics. "Sopar increïble, amb persones especials", ha escrit la influencer, juntament amb un cor rosa.

També ha volgut compartir un vídeo en què es pot apreciar com de bé s'ho han passat bé els germans durant la vetllada. "Treballar amb persones increïbles", ha assegurat la televisiva, deixant entreveure que, a més d'amics, són "socis".

Amb aquestes publicacions, tot apunta que Rocío Flores ha volgut aclarir, una vegada més, quina és la veritable relació que manté amb David. I és que, com tots sabem, per a la influencer, sempre ha estat la seva prioritat.

Storie de Rocío Flores a Instagram a un restaurant al costat de Manuel Bedmar el 4 de juliol de 2023
Rocío Flores i el seu germà van passar la nit envoltats d'amics | Instagram, @rotrece

Cosa que la noia també va deixar clara fa uns dies. Durant la nit de Sant Joan, la filla d'Antonio David va compartir amb els seus seguidors algunes de les imatges més especials de la nit més llarga de l'any.

En elles, podem veure com està unida Rocío Flores al seu germà i al seu pare. I és que, la influencer no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de compartir aquesta vetllada tan especial amb ells.

"Nit de Sant Joan per al record", ha compartit l'extertuliana de Telecinco, juntament amb un resum audiovisual en què també apareix Manuel Bedmar.

Com es podia esperar, aquesta publicació no ha estat ben rebuda pels seguidors de la seva mare. "Quines dues potes per a un banc. Feu molta engúnia, pare i filla", ha comentat un usuari d'aquesta xarxa social.

En canvi, i encara que gran part dels detractors de Rocío Flores han volgut pronunciar-se sobre les seves declaracions al canal de YouTube, altres han optat per enviar-li tot el seu suport:

"Ets gran com a filla gran i com a germana. No canviïs i si algú parla malament de tu, és perquè no sap què diu. Digues-los i que quan hagin caminat amb les teves sabates, llavors podran parlar".