Primer pla de Gema Aldón mirant a càmera amb la cara seriosa al programa 'Así es la vida' de Telecinco
GENT

Gema Aldón destapa a 'Así es la vida' que ja no parla amb la seva mare: el motiu

Gema Aldón s'ha distanciat de la seva mare

Gema Aldón ha reaparegut a Telecinco i ho ha fet per destapar el clar distanciament que hi ha entre ella i la seva mare, Ana María Aldón. Pel que sembla, Gema Aldón ja fa uns quants dies que no es parlaria amb ella, sobretot arran que la col·laboradora anunciés el seu compromís.

"Estic força dolguda i força trista pel que va dir al seu programa", ha confessat la jove a 'Así es la vida'. Per començar, Gema s'oposava del tot al fet que la seva mare fes aquest pas, sobretot perquè ve de "dos matrimonis fallits".

Captura de Gema Aldón de perfil parlant al programa 'Así es la vida' de Telecinco
Gema Aldón, molt dolguda amb la seva mare | Mediaset

I no només això, sinó que assegurava estar cansada d'haver d'"aguantar germanastres", en clara referència a Gloria Camila, la filla d'Ortega Cano amb qui mai s'ha portat bé.

Així, demanava a Ana María Aldón que esperés una mica i que estigués segura de qui és la persona que té al costat. Unes declaracions que no asseien gens bé la col·laboradora, que acabava explotant i deixava clar que la seva filla no és ningú "per predicar amb l'exemple".

Gema Aldón confessa que no es parla amb la seva mare

"Estic al seu costat, el que no faig és ficar-me i dir-li què ha de fer", sentenciava implacable la dissenyadora. I és que a aquest conflicte se sumaria també el fet que Aldón no aprova que la seva filla hagi decidit vendre cert contingut pujat de to a 'Only Fans'.

"Ella va dir que tant li feia si em prostituïa o no, això m'ha dolgut bastant perquè ni em prostitueixo ni ho sóc", s'ha lamentat Gema Aldón, que assegura estar molt dolguda.

Captura de Gema Aldón al programa 'Así es la vida' amb unes imatges d'ella abraçant la seva mare, Ana María Aldón
Gema i Ana María Aldón s'han distanciat molt els últims mesos | Mediaset

Així, sembla que la relació entre mare i filla no passa pel millor moment. Tot i que no és la primera vegada que surten a la llum certs conflictes que van poder tenir en el passat.

De fet, Gema Aldón arribava a acusar la seva mare d'haver-la deixat de banda, sobretot quan va conèixer Ortega Cano i va formar una nova família. Una família de la qual sempre s'ha sentit exclosa.

"A veure, la nostra relació és bona", ha volgut aclarir la noia. "Però cal tenir en compte que ella viu a Madrid i jo a Sanlúcar, i per això la relació es basa en un telèfon", apuntava sobre això. Així, ha explicat que cadascú té la seva pròpia vida.