Primer pla de Frank Blanco amb rostre neutre presentant 'Fiesta'
GENT

Frank Blanco anuncia quina decisió ha pres 'Fiesta' amb la família de Daniel Sancho

Frank Blanco ha estat molt contundent en ple directe

Frank Blanco està aquest estiu al capdavant del programa Fiesta,amb la Maria Verdoy, mentre que l'Emma García gaudeix de les seves vacances. I la veritat és que la situació no està sent gens fàcil per a ell perquè estan havent d'abordar un tema molt controvertit. Ens estem referint al cas del Daniel Sancho, que està complint presó preventiva a Tailàndia després de declarar-se autor de l'assassinat de l'Edwin Arrieta.

Frank sap que abordar aquest assumpte suposa audiència per al format, però també poder ferir la família del jove. Per aquest motiu, ha explicat en directe la determinació que s'ha pres des de la direcció i això ha generat enrenou. No ha pogut evitar que els ploguin les crítiques a les xarxes socials.

Frank Blanco revela la postura de Fiesta amb la família Sancho

Frank Blanco ha estat donant amb els seus col·laboradors les darreres novetats que es tenien fins al moment del cas del Daniel. I per això s'ha comptat aquests dies en directe amb l'advocada i la portaveu del clan de l'autor confés, Carmen Balfagón.

En un primer moment s'havia acordat que la convidada estigués directament a plató. Tot i això, com ell ha informat, no ha pogut ser perquè la família Sancho estava molt malament al conèixer que la policia tailandesa havia demanat pena de mort per al noi. Per això s'havia decidit que, com ella s'ha estimat més, la connexió es fes des de casa seva.

Plànol de Daniel Sancho amb el tors nu a la platja

Quan ha entrat en directe, la lletrada ha agraït al Frank i a tot l'equip una cosa més, una altra decisió. Ha dit: “Vull agrair a Fiesta el compromís que heu adoptat de preservar la intimitat del meu client, Rodolfo, de la seva dona i de la seva filla”. I és que, segons sembla, el format ha optat per no fer connexions en directe des de la porta de l'habitatge on resideix l'actor amb la parella i la petita.

Darrere d'això han entrat en matèria i la Carmen ha revelat, entre altres coses, que “ho estan passant francament malament. No és una situació que ens podíem imaginar”. Fins i tot ha admès que el pare del Daniel “en algun moment anirà a Tailàndia, però primer s'ha de rearmar psicològicament”.

Després de la intervenció de la portaveu, el Frank Blanco ha volgut prendre la paraula per dir-li una cosa: “Si us plau, envieu-li una enorme abraçada a la família Sancho de la nostra part”.

Frank Blanco justifica Fiesta

El presentador ha sabut que tant les seves pròpies paraules com les decisions del programa amb els Sancho donarien del que parlar. Per això, ha decidit manifestar: “Deixeu-me que digui una altra cosa perquè els espectadors són molt exigents i fan bé. Però no em quedo tranquil si no ho dic”.

“Que fem una abraçada a la família Sancho no eximeix que nosaltres aquí no estem fent una competició de quina família està pitjor. Evidentment, hi ha una víctima que és l'Edwin Arrieta i no ens podem posar ni a la pell de la família. Tenim molt clar qui és la víctima”.

Captura de 'Fiesta' amb María Verdoy i Frank Blanco presentant el 12 d'agost del 2023

Al que Frank ha afegit: “Encara que el Daniel Sancho s'hagi confessat autor de l'assassinat, això no treu perquè tots puguem empatitzar amb la família, que ho està passant malament. Tots són responsables dels seus actes i el noi es responsabilitzarà dels seus, però els seus estan patint i els fem una abraçada”.

I Verdoy ha puntualitzat: “A la família de l'Edwin també li fem una abraçada perquè és la víctima en tot aquest cas”.

Frank Blanco i el seu programa generen debat a les xarxes

Frank Blanco, amb les seves explicacions i amb la postura del format amb el clan Sancho, ha provocat debat a les xarxes. Hi ha part del públic que entén i comparteix els detalls del programa amb l'entorn de l'autor confés.

Tanmateix, molts altres espectadors no estan d'acord en absolut amb aquesta actitud. Ho han demostrat amb missatges com aquests: “Tota l'estona blanquejant, és fastigós com ho estan portant” i “Que ningú s'endugui a enganys. En aquest cas, les úniques víctimes són Arrieta i la família”.

Captura de 'Fiesta' amb Frank Blanco i María Verdoy com a presentadors el 5 d'agost de 2023

En aquesta línia trobem: “El nivell d'hipocresia d'aquest programa és insuperable. Després d'intentar embrutar la reputació de la víctima amb dades irrellevants o no comprovades, sense cap ètica” i “Quin fàstic. Hipòcrites es compadeixen del famós i els altres pobres que els donin, quina vergonya”.

➡️ Gent

Més notícies: