Primer pla de Jorge Javier Vázquez emocionat al plató de ‘Sálvame’
GENT

Jorge Javier Vázquez pren una decisió amb 'Supervivientes' que ningú oblidarà

Jorge Javier Vázquez està passant per un moment molt delicat

Jorge Javier Vázquez va anunciar fa unes setmanes que estava vivint un moment delicat i que no podia continuar treballant a la televisió. La situació és tan tensa que ni tan sols va participar en l'últim programa de Sálvame; de fet, no va poder ni posar Telecinco. La revista Lecturas assegura que li va fer tanta pena que va preferir estar ocupat en altres assumptes.

Jorge Javier Vázquez reconeix que tornar als mitjans “és l'última cosa en què pensa” i no està fent cap excepció. Superviventes s'ha acabat, i per fi sabem qui és el guanyador de l'edició del 2023, però ara es parla d'una altra cosa. Vázquez no ha enviat cap missatge al programa, no s'ha acomiadat ni dels concursants ni del públic.

Muntatge de fotos del presentador Jorge Javier Vázquez amb cara de sorpresa i el logotip de 'Supervivientes' a la seva dreta
Jorge Javier Vázquez encara no ha donat la cara | España Diario

Jorge Javier va signar un contracte amb Mediaset fins l'any 2025, però després de les seves darreres decisions el seu lloc corre perill. També és cert que és ell qui no vol tornar-hi, però els nous directors del grup no perdonaran la seva sobtada desaparició. Ningú no oblidarà la decisió que ha pres abans de la final de Supervivents: absentar-se de la gala més important.

Jorge Javier té una bona relació amb els directors de Supervivientes; de fet, eren ells els únics que podien fer-lo tornar. Es va comprometre a fer-ho, per això Ion Aramendi va anunciar en un debat que Vázquez tornaria a les gales. A l'últim moment va canviar de plans i va posar per davant la seva salut mental, per això, no ha participat a la final.

Superviventes no oblida Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier tampoc ha fet servir les seves xarxes per fer cap comentari, el secretisme és màxim i ningú sap què està passant. El paparazzi Diego Arrabal ha assegurat que l'han enxampat en un hospital, però no vol posar nom a la situació.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb cara de fàstic
Jorge Javier Vázquez està vivint un moment delicat | Mediaset

Vázquez és a la seva mansió, una formidable casa situada a La Florida, la urbanització més cara de Madrid. Li està fent companyia la seva mare, que habitualment viu a Badalona, ciutat natal del presentador. Formen una família unida i no l'han deixat sol perquè tots saben que la situació és força tensa.

El català no s'ha pronunciat sobre el guanyador de Supervivientes, és la primera vegada que no lliura el premi des del 2012. Va fer una excepció amb Olga Moreno, però cada any ha mantingut la seva il·lusió per presentar el programa. Aquesta edició ha estat diferent, i el públic no ho oblidarà.