Primer pla Mercedes Milá amb rostre somrient
GENT

Mercedes Milá aconsegueix fer un pacte amb Isa Pantoja que esquitxa Asraf Beno

Mercedes Milá ha donat suport a la parella fins l'últim moment

Mercedes Milá ha revolucionat les xarxes socials en confessar públicament l'últim acord a què ha arribat amb Isa Pantoja i que, de ben segur, esquitxarà directament Asraf Beno.

Durant aquests tres mesos, la periodista no ha tingut cap problema a compartir amb els seus seguidors la seva anàlisi personal sobre tot el que ha passat durant Supervivientes 2023.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno plorant el 25 de juny de 2023
El concursant sempre ha rebut el suport de Mercedes Milá | Mediaset

Més d'una vegada, Mercedes Milá no ha tingut objeccions a assenyalar la qüestionable actitud que han tingut alguns concursants com Alma Bollo, Adara o Manuel Cortés. A més, tampoc no ha dubtat a l'hora de posicionar-se al costat del ceutí.

Tant és així, que fa uns dies la presentadora de televisió no va dubtar a elogiar la filla d'Isabel Pantoja. A través de les històries d'Instagram, ha assegurat que, "a cada aparició", Isa Pantoja dona una lliçó "de maneres, educació i acceptació".

"No deu haver estat fàcil per a ella veure des de casa el buit que patia el seu xicot sense poder fer res per aconsellar-lo ni advertir-lo…", apuntava Mercedes Milá a continuació

Ara, i abans de conèixer qui serà el guanyador d'aquest any, la comunicadora ha tornat a aquesta xarxa social per fer oficial el seu acord amb Isa Pantoja.

Mercedes Milá revela el seu acord

Mercedes Milá sempre s'ha caracteritzat per no tenir pèls a la llengua a l'hora de donar la seva opinió. I això és una cosa que hem pogut comprovar durant l'emissió de Supervivientes 2023.

Gràcies al fet que ja no forma part de l'equip de presentadors de la cadena, la catalana ha pogut comentar tot el que ha passat dins d'aquest conegut reality de Telecinco.

Durant totes aquestes setmanes, el suport de Mercedes Milá cap a la parella d'Isa ha estat més que evident. Més d'una vegada, hem pogut veure la periodista denunciar públicament el tracte que ha rebut el model per part dels seus companys i els seus defensors.

Primer pla de Mercedes Milà amb el rostre serio
Mercedes Mila revela l'acord a què ha arribat amb Isa | GTRES

Ara, i a les portes de la gran final, la televisiva ha compartit una nova anàlisi a Instagram de tot el que ha passat a l'última gala de Supervivientes.

"No he vist el programa d'ahir a la nit sencer, només fins 'el puente de las emociones' i ja tinc guanyador. No necessito veure ni un minut més", ha assegurat Mercedes Milá, donant a entendre que el model mereix emportar-se els 200.000 euros del premi.

I és que, segons la periodista, Beno "no ha fet res més que nedar a contracorrent sense encara saber per què no l'estimaven".

Tot seguit, Mercedes Milá no ha tingut cap problema a tornar a qüestionar la sorprenent reacció que ha tingut la mare d'Adara durant el Puente de las emociones del concursant:

"Encara que ell intentava evitar-ho, va acabar anomenant amb dolor Adara. El següent pla va ser la cara d'Elena, la seva mare, rient. Aquí va ser quan li vaig donar els 200.000 euros".

Al final d'aquest post, Mercedes Milá ha deixat al descobert l'inesperat pacte a què ha arribat amb la influencer. Un tracte que, segurament, agafarà totalment per sorpresa el model.

"Asraf Beno és l'únic ésser humà amb què jo me n'aniria de viatge. Amb ell i amb la seva parella, que ha passat, per mi, a ser una escola de vida", ha afegit la periodista.

Primer pla d'Isa Pantoja seria a 'El Programa de Ana Rosa'
La influencer respon a Mercedes Milá amb un emotiu missatge | Europa Press

Com s'esperava, la col·laboradora d'El programa de AR no ha trigat a pronunciar-s'hi. A través dels comentaris d'aquesta publicació, ha volgut donar les gràcies a Mercedes Milá per tot el suport que els ha brindat en aquests tres mesos:

"Una vegada més, moltíssimes gràcies. Estic desitjant conèixer-nos en persona i poder-te fer una forta abraçada per tot el que m'has transmès amb les teves publicacions. Passi el que passi, això ha estat més que un concurs, i Asraf s'emporta aquest afecte",

Per part seva, Mercedes Milá ha volgut respondre a la influencer i ha assegurat que la seva "abraçada" arribarà aviat i "serà tan gran com vosaltres".