Foto de Carmen Sevilla a Madrid
GENT

El xofer de Carmen Sevilla assenyala Augusto Algueró i decideix explicar la veritat

Tino Fernández ha carregat durament contra el fill de Carmen Sevilla

Ja han passat dos dies des que la gran Carmen Sevilla deixés aquest món. 'La novia de España' moria aquest dimarts a l'Hospital Jiménez Díaz de Madrid a l'edat de 92 anys, envoltada dels seus éssers estimats més íntims.

Això últim va ser decidit pel seu propi fill, Augusto Algueró, ja que va voler que el comiat de la seva mare fos en la més estricta intimitat.

Una determinació que no va agradar ni un pèl a aquells que tenien una gran estima a la cantant i també volien donar-li el seu últim 'adéu'.

Ara, a aquesta llarga llista de gent que va criticar amb duresa la decisió del fill de Carmen Sevilla, se li uneix Tino Fernández, el que va ser xofer durant 22 anys de l'actriu.

Imatge d'Augusto Algueró i Carmen Sevilla
El fill de Carmen Sevilla va voler donar el darrer adéu a la seva mare de manera molt discreta | Europa Press

L'exxofer de Carmen Sevilla, descontent amb la decisió d'Algueró

A mesura que passa el temps, són cada vegada més les persones que assenyalen el fill de Carmen Sevilla per la polèmica decisió que va prendre respecte que la seva mare fos acomiadada en la més absoluta intimitat.

Entre tots aquells que s'han queixat públicament hi ha Tino Fernández, exxofer de Carmen Sevilla.

Fernández, malgrat els desitjos d'Algueró, va decidir anar al tanatori de Pozuelo de Alarcón per donar-li un últim 'adéu' a qui considerava la seva segona mare.

Primer pla de Carmen Sevilla en una imatge d'arxiu
Carmen Sevilla, comiat en la intimitat més absoluta per desig del seu fill | Europa Press

I, encara que al principi no es va voler mullar molt amb el tema, finalment, Fernández va revelar de manera molt contundent davant els mitjans la seva opinió respecte a acomiadar Carmen Sevilla de manera molt discreta.

"Carmen, per ser qui era, es mereixia un altre comiat. Un comiat d'acord amb la talla d'aquesta dona. Necessitava la calor, l'aplaudiment i l'afecte de la gent", va començar dient.

Això sí, l'exxofer de Carmen Sevilla no només va expressar com se sentia sobre això, sinó que també va confessar una veritat demolidora.

Imatge de Tino Fernández, el que va ser xofer de Carmen Sevilla, concedint declaracions a la premsa després de la mort de l'artista
Tino es va sincerar sobre la determinació que havia pres el fill de Carmen Sevilla | Europa Press

"Li agradaven molt els rams de flors i no hi ha ni un ram per a ella...", va dir lamentar. Li hauria agradat que Carmen Sevilla fos acomiadada amb magificència, com bé s'ho mereixia.

Tot i això, malgrat demostrar el seu descontentament per la decisió del fill de Carmen Sevilla, finalment, va aclarir que calia respectar aquest desig.

"El seu fill va decidir que fossis així i ho respectarem i ja està. Però Carmen Sevilla es mereixia un comiat com Déu mana", va concloure amb molta tristesa.