Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'

Jorge Javier Vázquez podria anar a judici: 'Pagarà una milionada'

Jorge Javier Vázquez enmig d'aquesta complicada tessitura per un famós del nostre país

Jorge Javier Vázquez està de baixa mèdica des de fa setmanes. Es troba a casa recuperant-se, però això no evita que pràcticament cada dia sigui actualitat. I és que els seus problemes de salut generen molt d'interès, com també saber quan tornarà a la televisió.

No obstant això, Jorge Javier avui és notícia per un altre motiu i molt seriós. En concret, perquè una figura molt coneguda ha exposat que el català podria anar a judici per la demanda que ha posat. Un judici que podria portar-lo a haver de pagar una quantitat de diners considerable.

Jorge Javier Vázquez somrient al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier Vázquez es va acomiadar de la pantalla petita fa unes setmanes | Mediaset

Jorge Javier Vázquez potser haurà de posar-se davant d'un jutge

El presentador de Sálvame sap que el programa en si, així com les declaracions d'ell i els seus companys, hi han generat enrenou en més d'una ocasió. És més, moltes vegades han provocat l'enuig i els atacs dels personatges famosos a què es referien. Entre aquests hi ha l'humorista Ángel Garó, que hi va exercir de monologuista durant un temps, on fins i tot va gosar entrevistar-se a si mateix.

Jorge Javier i els seus col·laboradors en moments concrets van posar el malagueny al punt de mira emetent vídeos dels seus controvertits comportaments i manifestacions. I Ángel sembla que no es va quedar de braços plegats i va prendre mesures, les quals ara ha revelat a edatv.news.

Vázquez l'ha vist afirmar que: “Els que no hem begut de l'aigua d'aquell circ hem sortit damnificats. I tots estan demandats, Sálvame, Deluxe…” així com la productora, la cadena i els integrants del format.

“Telecinco el que ha fet ha estat vilipendiar-me. M'han tractat malament i han dit que jo estava a la ruïna, que no podia caminar pel carrer, quan jo estava tranquil al meu mas meravellós”. Fins i tot, ha exposat que “em van ridiculitzar per fer el poema a un Crist”.

A això ha afegit: “Estan demandats per moltes coses, encara que no puc entrar en explicacions de justícia perquè la meva advocada m'ho ha prohibit”.

En aquest punt, se li ha preguntat si Jorge o Belén Esteban, per exemple, tenen coneixement d'aquesta situació judicial. I ha estat molt clar: “Ells ho saben, perquè fa un any i mig hi estem”.

Fins i tot ha manifestat: “Pagaran una milionada, tots ho pagaran, però tots. La justícia respondrà al vilipendi innecessari que han fet amb mi durant molt de temps”.

Jorge Javier Vázquez, objectiu de la demanda de Garó

A més, Jorge Javier Vázquez ha vist l'humorista aprofitar per carregar contra ell i contra el format, 'vanant-se' que estiguin fora de la televisió. Ho ha fet afirmant el següent: “De l'únic que m'alegro molt és que Jorge Javier estigui descansant i també Belén Esteban, pobreta meva! Sí. M'alegro que estiguin descansant tots del mal tan gran que Telecinco ha fet a persones de molt de nivell”.

Vázquez l'ha vist ressaltar així que “ara estan tots al carrer buscant feina. L'únic que desitjo a Jorge, que va dir que jo era un fracassat, és que li vagi molt bé. I a tots els que han parlat malament de mi que els vagi molt bé”.

“Gràcies a Déu soc una persona creient i jo només confio en els designis del Senyor”.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb cara de fàstic
Jorge Javier Vázquez ha rebut les indirectes d'Àngel Garó | Mediaset

D'aquesta manera, sabem que el presentador s'enfronta a una causa judicial que suposarà tornar a veure's les cares amb Garó. Ara bé, mentre aquest moment arriba, ell està centrant a recuperar-se per poder tornar a la televisió amb l'espai que s'ha revelat aquests dies. Es tracta d'un nou programa d'entrevistes que competiria en horari amb El Hormiguero.